دوستان من دنبال افزو نه ای هستم که در صفحه اصلی سایتم فقط یک پست و در بقیه صفحات سایتم تعداد بیشتر مثلا 10 تا پست منتشر بشه ایا میشه که بشه؟؟
در اindex فقط یک پست
در هر صفحه از هر category تعداد 10 پست
دوستان من دنبال افزو نه ای هستم که در صفحه اصلی سایتم فقط یک پست و در بقیه صفحات سایتم تعداد بیشتر مثلا 10 تا پست منتشر بشه ایا میشه که بشه؟؟
در اindex فقط یک پست
در هر صفحه از هر category تعداد 10 پست
دوست عزیز من هم دنبال همچین افزونه ای هستم و بتونه یک پست رو تو صفحه اصلی نشون بده و به همراه اون قسمت مظرات هم در صفحه اصلی باشه .
امیدوارم که دوستان راهنمایی کنن .
از تنظیمات تایین میکنی که تعداد نمایش پستها یک پست باشه.
میرید توی بخش تنظیمات > خواندن > و در اونجا تعیین میکنید که در صفحه ی اول چند نوشته براتون نشون بده .
خوب با اینکار همه صفحه ها یک پست نشون میدن من میخوام صفحه اولم یک پست نشون بده بقیه صفحه هام هر کدوم 10 تا یعنی توی cqtegory هام و archive ام هر صفحه 10 تا نمایش بدن
خوب حالا خودم جواب خودم رو میدم و البته جواب دوستمون wpstar رو شما از افزونه ی زیر استفاده کنhttp://moshublog.com/2007/10/30/custom-query-string-reloaded-for-wordpress-23-with-tag-support/
ور 'is_front' به 1 posts تبدیل کن داخل پانل مدیریتت میاد ... من اینو دیشب دیدم گفتم شاید کسی لازمش بشه بزارم از همه بر.بچزیم که سر زدن ممنونم