انجمن

BBPRESS & WORDPRESS  (۳ نوشته)

• agape

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    # نوشته شده: ۱۵ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۷

سلام به همه دوستان خوبم
    آقا من میخوام این دو تا رو نصب کنم به گونه ای که هر شخصی در وردپرس ثبت نام کرد بتونه از خدمات بی بی پرس هم استفاده کنه و البته برعکس. واسه این کار من هر دو رو لوکال نصب کردم جدا جدا بعد تو بی بی پرس خواستم بانک وردپرس رو تنظیم کنم - نتظیم کردم ولی خوب کار نکرد ! - راه کار خاصی داره :-?

• AminSanaei

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۳
    ۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۷

اول وردپرس رو نصب کن. بعد موقع نصب بی بی پرس ازت میپرسه که میخوای integration داشته باشی که اونو تیک میزنی و باقی قضایا. باید اسم دیتابیس وردپرست رو بدی و اطلاعاتی که تو فایل wp-config.php داری.

• agape

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    ۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۲

:-? خوب کار رو آزمایش نکردم - ولی وقتی بی بی پرس رو نصب کردم تو تنظیماتش یه سر برگ بود به اسم وردپرس که کلی چیز از ادم میخواست - فکر کنم واسه خاطر کوکی ها بوده - گفته بود برین تو قسمت مدیریت به برگه آپشن رفتن یه قسمتی از تنظیماتش رو انجام دادم ولی یه فیلد رو پیدا نکردم - حالا یا اسمش عوض شده بود یا چیز دیگه نمیدونم ، اونو خالی گذاشتم بعد از پایان کار دیگه با یوزر های خود بی بی پرس هم نمیشد وارد شد ! ، مجبور شدم دستی پسورد امدین رو از تو بانک عوض کنم :D
    ولی یه چیزی رو نفهمیدم چرا پسور امدین باید عوض میشد ! :-? ،
    اها راستی کسی فایل po رو نداره؟ - تو SVN نگاه کردم فقط فایل mo بود !
    میخوام بقیه قسمت ها رو هم ترجمه کنم - آخه لازم دارم انجمن راه بندارم و باید با وردپرسم سنکرون --ببخشید ، همزمان بشه

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.