AQUILA
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۷
سلام دوستان . من تازه کارم و نمی دانم نام سایت را که بصورت اضافی روی عکس هدر سایت قرار گرفته و برروی تب براوزر هم دیده میشود چگونه بردارم که از عنوان سایت که در تب یا بالای براوزرها دیده میشود حذف نشود . یعنی عبارت سوزان - همیشه فروزان و گروه صنعتی سوزان که با خط سفید روی عکس هدر سایت دیده میشود و با نوشتن این عبارات در بخش تنظیمات وردرپرس ضافه شده است .
سايت من :
http://www.soozanco.com
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۲:۵۰
از توی پروندهی header.php مربوط به پوستهای که استفاده میکنین.
zarvan
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۲
#
۱۲ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۵
توی همون فایل که معرفی کردین کدوم عبارت رو باید دستکاری کرد : پوسته من پی سی دانلود هستش
AQUILA
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
۱۲ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۶
zarvan گفت:
توی همون فایل که معرفی کردین کدوم عبارت رو باید دستکاری کرد : پوسته من پی سی دانلود هستش
من که تو فایلی که گفته بودند ردیف ۱۹ و ۲۰ را برداشتم پوسته ام هم starlight بود فكر كنم چند بار تست كني متوجه ميشي كدوما رو پاك كني فقط قبلش فايل رو دانلود كن و نگه دار يا متنش رو تو نوت پد كپي پيست كن و نگه دار تا اگه نشد برگردوني
zarvan
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۲
#
۱۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۳
AQUILA گفت:
zarvan گفت:
من که تو فایلی که گفته بودند ردیف ۱۹ و ۲۰ را برداشتم پوسته ام هم starlight بود فكر كنم چند بار تست كني متوجه ميشي كدوما رو پاك كني فقط قبلش فايل رو دانلود كن و نگه دار يا متنش رو تو نوت پد كپي پيست كن و نگه دار تا اگه نشد برگردوني
ممنون دوست عزیز
من خیلی گشتم آخر سر فهمیدم که تو پوسته من باید فایل top.php رو ادیت می کردم
الانم درست شد