انجمن


سوال از: پوسته ي جديد براي برگه ها  (۱۱ نوشته)

  • sayeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۱

    سلام بر همگي
    ميخوام تو سايتم برگه هامو با يه پوسته ي متفاوت نشون بدم. تايپيك ها رو خوندم يه دوستي اين افزونه رو
    (theme-preview.1.2 ) معرفي كرده بود. اما استفاده از اون رو خوب توضيح نداده بود
    كسي مي تونه بگه چه حركتي روي برگه پياده كنم كه وقتي روش كليك كنم با يه پوسته ي ديگه نمايش داده بشه؟

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶

    درود .

    کمی در انجمن بگردین اگر نبود تاپیک بزنید :

    http://forum.wp-persian.com/topic/12203

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سیدمحمد موسوی
  • sayeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۰

    عذر میخوام بیشتر تای‍یک ها رو خوندم. اگه تای‍یک هایی که بهتر توضیح داده باشه هست معرفی کنید. تای‍یک معرفی شده هم چیز خاصی نگفته و لینک هایی که گذاشته انگلیسی هستن. که متاسفنه انگلیسیم خوب نیست. چند تاشونم که باز نمیشن

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۱

    کافیه که یک نسخه ی کپی از فایل page.php بگیرید و با نام دلخواه ذخیره کنید . سپس اون فایل کپی شده رو باز کنید و این کد رو به اولش اضافه کنید :

    <?php /* Template Name: test page */ ?>

    سپس اون فایل رو هر جور میخواهید ویرایش کنید . قالب رو تغییر بدین و ...
    سپس در " پیشخوان > برگه ها > افزودن " در قسمت انتخاب قالب برگه ، test رو انتخاب کنید .

    به جای test هم هر چی دوست داشتید بزارید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سیدمحمد موسوی
  • sayeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۶

    ممنون تا اینجاشو بلدم اما ویرایش قالب رو بلد نیستم برای مثال من از پ‍وسته ی A استفاده مي كنم و مي خوام يكي از برگه هام با پوسته ي B نمايش داده بشه. اگه از فايل index.php پوسته ي B كپي بگيرم و با تغيير دادن اونو توي فايل هاي پوسته ي پيش فرض قرار بدم اين مشكل حل مي شه؟ يا بايد فايل css براش درست بشه؟

  • sayeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۵

    دوستان انجمن ورد پرس وارد بحث شوند
    در ضمن توي اين تايپيكhttp://forum.wp-persian.com/topic/9065 افزونه ي theme-preview.1.2 معرفي شده اما كامل توضيح ندادن ازش چجوري استفاده كنيم. اصلا فكر كنم با اين افزونه نميشه همچين كاري انجام داد. چون نمي شه آدرس برگه رو عوض كرد فقط براي لينك دادن كاربرد داره....
    دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۴

    sayeh گفت:
    ممنون تا اینجاشو بلدم اما ویرایش قالب رو بلد نیستم برای مثال من از پ‍وسته ی A استفاده مي كنم و مي خوام يكي از برگه هام با پوسته ي B نمايش داده بشه. اگه از فايل index.php پوسته ي B كپي بگيرم و با تغيير دادن اونو توي فايل هاي پوسته ي پيش فرض قرار بدم اين مشكل حل مي شه؟ يا بايد فايل css براش درست بشه؟

    بله حل میشه اما اگر بخواهید استایلی جدا برای اون برگه ایجاد کنید باید فایل استایل رو داخل اون فایل لینک کنید تا بتونه استایل رو فراخوانی کنه .

    در کل همینه روشش و فقط مربوط میشه به ویرایش فایل.

  • sayeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۰

    IMDe عزیز ممنون
    فقط اگه میشه بگو برای لینک دادن استایل تو فایل چه کدی رو باید بنویسم. این کد کجای فایل قرار می گیره؟

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۶

    از کد زیر میتونید استفاده کنید :

    <link href="آدرس فایل استایل" rel="stylesheet" type="text/css" />

    در فایل مورد نظر ( فایلی که میخواهید بهش قالب بدین ) در بالاش این رو بزارید .

  • sayeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۱

    باز هم تشكر مي كنم كه توي انجمن فقط شما پاسخ مشكلات رو ميديد.
    اما كدي كه داده بوديد رو در بالاي فايل وارد كردم قالب به هم ريخت همين.
    توضيح اين كه فايل استايل يكي از قالب ها رو كپي كردم توي پوشه ي تم پيش فرض و توي فايل ساخته شده لينكش كردم.
    اما..... نشد
    اصلا اين روش درست هست؟ يعني همه براي استفاده از چند پوسته توي سايتشون همچين كاري مي كنند؟

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۱

    sayeh گفت:
    باز هم تشكر مي كنم كه توي انجمن فقط شما پاسخ مشكلات رو ميديد.
    اما كدي كه داده بوديد رو در بالاي فايل وارد كردم قالب به هم ريخت همين.
    توضيح اين كه فايل استايل يكي از قالب ها رو كپي كردم توي پوشه ي تم پيش فرض و توي فايل ساخته شده لينكش كردم.
    اما..... نشد
    اصلا اين روش درست هست؟ يعني همه براي استفاده از چند پوسته توي سايتشون همچين كاري مي كنند؟

    درود مجدد و خواهش /.

    این که من گفتم ماله زمانیه که بخواهید یک تم جدا طراحی کنید .

    البته باید توجه کنید که تابع فایل هیدر رو باید از اون فایل حذف کنید . چون در غیر اینصورت فایل استایل خود قالب هم مجددا فراخوانی میشه و ممکنه که برخی از استایل های مشابه باعث خرابی سایتتون بشه .

    اگر قصد تم جدا دارید با اونچه که برای قالب برگه ها هست باید استایل و دیگر امکانات رو به صورت جدا لینک بدین و قسمت هیدر رو به صورت سورس در اون فایل قرار بدین .

    یعنی کدهای قسمت هیدر رو ( header.php ) به صورت جدا در فایل مورد نظر ( فایل برگه ) وارد شود .

    اما اگر میخواهید قسمتی از اون رو تغییر بدین بهتره استایل ها رو در فایل style.css قالبتون انجام بدین و div ها رو جایگزین کنید . به این روش نیازی نیست که دوباره فایل استایل رو لینک بدین در فایل برگه ی جدید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sayeh

درباره‌ی این موضوع