آزاد
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۱۷
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۱۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۴:۰۷
سلام مجدد
در وردپرس 2.7 در بخش افزونه ها می توانیم یک افزونه را به صورت اتوماتیک نصب کنیم ( بدون دانلود و آپالود کردن آن توسط خودمان ) - همچنین در هنگام به روز رسانی خودکار یک افزونه تمامی کارها خودش انجام می شود
می خواستم بدانم چطوری یک افزونه به صورت خودکار نصب و به روزرسانی می شود ( البته با اجازه Admin) ؟
navid
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۲۷۱۸
#
۱۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۷:۱۹
من متوجه نشدم. شما مشخصات ftp رو به وردپرس می دید، فایل های جدید از سایت وردپرس گرفته و روی فایل های قدیمی ریخته می شود و ...
آزاد
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۱۷
#
۱۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۳:۴۶
سلام نوید جان
فایل های جدید از سایت وردپرس گرفته و روی فایل های قدیمی ریخته می شود
پس از طریق ftp این کار صورت می گیرد . خیلی جالب است که خودکار اینکار را انجام می دهد
condol
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۴۰
#
۲۰ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۲
سلام برای من قبلا به صورت اتوماتیک نصب می شد ولی حالا اطلاعات ftp را می خواهد چکار کنم که اتومات بشه باتشکر
underline
آفلاین
تعداد نوشتهها: ۴۸۹
#
۲۰ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۳
condol گفت:
سلام برای من قبلا به صورت اتوماتیک نصب می شد ولی حالا اطلاعات ftp را می خواهد چکار کنم که اتومات بشه باتشکر
حتما" قبلا" مشخصات را وارد کرده بودید و دیگر لازم نداشت ، یک بار دیگر وارد نمایید .
condol
آفلاین
عضو
#
۲۰ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۹
حالا این خطا را می ده
Warning: tmpfile() has been disabled for security reasons in /home/condol/condol.ir/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 120
پرونده رونوشت نشد: /condol.ir/wp-content/upgrade/simpletwitter-modified/simpletwitter-modified/simple_twitter.php
راهاندازی انجام نشد
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۲۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۷
مسئول سرور تابع tmpfile() رو بنا به دلایل امنیتی محدود کرده. بنابراین نمیتونید از نصب خودکار استفاده کنید. با مسئول سرور تماس گرفته ، درخواست فعال سازی این تابع را بکنید. شاید این کار رو براتون انجام دادند.
condol
آفلاین
عضو
#
۲۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۶
فعال شدن تابع tmpfile() از نظر امنیتی مشکلی ایجاد می کند ؟
بهرنگ
آفلاین
ناظم
#
۲۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۶
نمیدونم. من یه هاست دارم این روش فعاله. یه هاست دیگه دارم غیر فعاله. تاحالا مشکلی نداشتم.
condol
آفلاین
عضو
#
۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۲
سلام مسول سرور می گه از ورد پرسه ؟ امکان بسیار جالبی بود که من از دست دادم . حالا واقعا نمی دونم از ورد پرسه یا از سرور ؟
بهرنگ
آفلاین
ناظم
#
۲۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۵
مسئول سرورتون داره میپیچونه ;-)
از سروره.