انجمن


کد جاوا و وردپرس  (۱۳ نوشته)

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۳

    سلام
    من برای وردپرس یک سری امکاناتی دارم که با کد جاوا میشه انجامشون داد.
    اما نمیشه جاوا کار نمی کنه
    چی کار کنم که فعال بشه و کار کنه ؟ آیا راهی است ؟

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۹:۱۲

    http://javascript.internet.com/time-date/event-countdown.html
    این کد هست.

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۳

    چرا کار نمیکنه ، من شما را راهنمایی میکنم :O :O

    کلا در ورد پرسچند مدل میشه این جینگولک باز ها را در آورد اما مدلی که به شما میخوره !!

    1- فایل هدر . پی اچ پی توی یک مورگر آنتی بیلی باز میکنی
    2- قبل از اینکه تگ هد <head> تموم بشه و بسته بشه قسمت اول کد خودت قرار میدی
    2-1 اصولی تر این که آن توی فورمت js ذخیره کنی و انجا لینکش کنی

    این کد ها را باید آنجا کپی کنی :

    <script type="text/javascript">
    <!--
    /* This script and many more are available free online at
    The JavaScript Source!! http://javascript.internet.com
    Created by: James Crooke :: http://www.cj-design.com
    
    ** Additional formats can be seen on the Web site at:
    http://www.cj-design.com/demos/cjeventcountdownv1/ */
    
    function renderMessage(dateStr, msg1, msg2, countFrom) {
      var date = new Date(dateStr);
      var now = new Date();
      var diff = date.getTime() - now.getTime();
      var days = Math.floor(diff / (1000 * 60 * 60 * 24)) + 1;
      if(days < 1) {
        document.write(msg1);
      } else {
        if(countFrom)
          days = countFrom - days;
        document.write(msg2.replace(/%days%/g, number_format(days)));
      }
    }
    function number_format(num) {
      num = num.toString().replace(/\$|\,/g,'');
      if(isNaN(num)) {
        num = "0";
      }
      sign = (num == (num = Math.abs(num)));
      num = Math.floor(num*100+0.50000000001);
      num = Math.floor(num/100).toString();
      for (var i = 0; i < Math.floor((num.length-(1+i))/3); i++)
      num = num.substring(0,num.length-(4*i+3))+','+
      num.substring(num.length-(4*i+3));
      return (((sign)?'':'-') + num);
    }
    // -->
    </script>

    3- در همان فایل هدر . پی اچ پی خودتان آن قسمتی که میخواید جینگولک بازی رخ دهد که حتما باید در تگ <body> هم باید باشد جینگولک بازی در می آورید !!!

    مثلا اینگونه :

    <p>
    In this example, the date is set to <strong>December 11, 2008</strong>, a date in the future...</p>
    <blockquote>
    <script type="text/javascript">
    <!--
      // 1st parameter: "target date", 2nd parameter: "late message", 3rd parameter: "early message".
      renderMessage("December 11, 2008", "You missed it!!", "Hurry, there's only %days% days to go!");
    //-->
    </script>
    </blockquote>
    <p>
    In this example, the date is set to <strong>November 15, 2005</strong>, a date which has passed...</p>
    <blockquote>
    <script type="text/javascript">
    <!--
      renderMessage("November 15, 2005", "You missed it!", "Hurry, there's only %days% days to go!");
    //-->
    </script>
    </blockquote>
    
    <p><center>
    <font face="arial, helvetica" size"-2">Free JavaScripts provided<br>
    by <a href="http://javascriptsource.com">The JavaScript Source</a></font>
    </center><p>

    آمیدوارم توضیحات کار راه انداز باشد ....
    موفق باشد ، یک جینگولک باز !!! :O :O :O :O

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۳

    خوندم ولی من کاربر عادی هست یه کمی برام سخت انجام دادن اینا
    نمی دونم بیلی یعنی چی فایرفاکس دارم ُ اپرا اکسپلولر ... گوگل کروم هم دارم
    می دونید من یک کدی می خوام که لینک رو بعد از 30 ثانیه نشون بده ؛
    یعنی یه کدی رو بزاری توش بعد از 30 ثانیه نشون بده حال اچه لینک باشه چه عکس باشه به هر حال کد بزاری توش تا نشون بده

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۵

    و بعد اینکه شما گفتید کد ها رو بزار هیدر اما من می خوام داخل یک مطلب بزارم از طریق : HTMLویرایش
    اگه هیدر بزارم تو همه صفحات اجرا می کنه که

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۵

    آنتی بیلی یعنی : ادیتور های متنی محض !

    مثل : PSPad editor و یا notepad++

    همینا را توی گوگل جستجو کن و دانبود کن هر دو متن باز هستندو نسخه ویندوزی هم دارند ...

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۷

    درسته که در هدر اما همه جای پوسته قابل استفاده است ...

    می دونید من یک کدی می خوام که لینک رو بعد از 30 ثانیه نشون بده ؛
    یعنی یه کدی رو بزاری توش بعد از 30 ثانیه نشون بده حال اچه لینک باشه چه عکس باشه به هر حال کد بزاری توش تا نشون بده

    اصلا با این کارا حال نمیکنم !! مگر میخواهی برای خودت فحش و بد بیراه بخری آقا :O :O

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۹

    فکر کنم افزونه هم وجود داشته باشه ....

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۸

    xo003 دوست عزیز ؛ می دونم که هیدر همه جا نمایش داده میشه ولی من که نمی خوام کد رو همه جا نمایش بدم فقط می خوام در هر مطلبی که می خوام و کد رو میزارم نشون داده بشه
    میشه افزونه رو معرفی کنید ؟
    یا در همین مورد چند تا کلمه اینگلیسی بید تا سرچ کنم ؟

    ممنونم

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۲

    دوستان یک کد یمی خوام که لینک دانلود که یک کد رو بعد از ۳۰ ثانیه نمایش بده فکر می کنم برای کسایی که برنامه نویسی بلد هسنتد کاره آسونی باشه ولی خب من بلد نیستم.

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۶

    zxo003 گفت:

    اصلا با این کارا حال نمیکنم !! مگر میخواهی برای خودت فحش و بد بیراه بخری آقا :O :O

    ببین همش قرار نیست حال کنی گاهی باید رسیدن ریاضت هم کشید! :D

  • mahdi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۳

    zxo003 گفت:
    آنتی بیلی یعنی : ادیتور های متنی محض !
    مثل : PSPad editor و یا notepad++

    با نوت پد مایکروسافت ویندوز هم می‌شود فایل‌های پی اچ پی را ادیت‌های کوچولو کرد.
    آیا نوت پد ++ امکان حدس/تکمیل کد دارد؟ (مثل دریم ویو؟ر)

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۵

    با نوت پد مایکروسافت ویندوز هم می‌شود فایل‌های پی اچ پی را ادیت‌های کوچولو کرد.
    آیا نوت پد ++ امکان حدس/تکمیل کد دارد؟ (مثل دریم ویو؟ر)

    کافیست یک بار این کار را انجام دهید و مثلا با کدینگ UTF-8 کار خود را ذخیره کنید آن وقت هرگز ان فایل php درست اجرا نخواهد شد دلیل آن هم افزودن مخلفات توسط بیلی به فایل شما است ، به همین علت به شدت توصیه میکنم از PSPad editor استفاده کنید ضمنا توسط این برنامه درک بهتری از کد و بخش های مختلف ان هم خواهید داشت ...

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها