animoos گفت:
با سلام و تشکر از شما دوست گرامی، که همیشه با پاسخ های درست و مسئولانه به داد دوستان می رسید.
خواهش میکنم ! وظیفه است .
animoos گفت:
این سایت شماست؟!! بهتون تبریک میگم! سایتتون عالیه! بسیار زیبا و حرفه ای! یعنی شما هم از یک قالب معمولی شروع کردید تا به اینجا رسیدید؟
به دقیقا . یک قالبی بود که حتی فکرش رو هم نمیکردم بتونم حتی باهاش یه وبلاگ الکی بزنم اما میبینید که در این حد شده . فقط نیاز به زمان داره ...
animoos گفت:
مشکل من اینجاست که من از زبان برنامه نویسی هیچ سر رشته ای ندارم! اما کارم در فتوشاپ و گرافیک بدک نیست! و از ویرایش سورس قالب همینقدر که در ویرایش وبلاگ یاد گرفته ام ، چیزهایی میدونم! با این سواد ناقص، آیا امکان پیشرفت بنده در اینکار وجود داره؟
فتوشاپ و گرافیک نیمی از زیباسازی قالب هست . عموما با کدنویسی سروکار خواهید داشت. ویرایش قالب وردپرس تقریبا ویرایش قالب وبلاگ هست . مثلادر وبلاگ بخواهید یک بنر قرار بدین ، یا یک کدی html استفاده کنید باید اون رو در سورس قالب وارد کنید . در وردپرس شما ابتدا باید فایل مناسب رو پیدا کنید سپس قرار بدین .
مثلا قرار دادن یک کد در پایین سایت به صورتی که در تمامی صفحات باشه ، باید در فایل footer.php قالبتون دستکاری کنید .
به تدریج یاد خواهید گرفت . همچنین برای هر تغییری که میخواهید در سایت بدین امکانش هست آموزشی در نت باشه . پس کمی هم بگردین شاید چیزی پیدا شد .