انجمن


ابزارک مُرد  (۱۲ نوشته)

  • ehsan_riwa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

    سلام
    چند روزی هست که تو قسمت ابزارک هام ، ابزارک هام جابه جا نمی شن ، یعنی نه میشه تو وفتر کشیده شون نه تو ساید بار ، یعنی اصلا وقتی عنوانشون رو می کشیم ، تکون نمی خورن ، مشکل از مرورگرم نیست . با کروم و اسپلورر و موزیلا تست کردم ، تکون نمی خورن . فک می کنید مشکل از کجاست؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    تناسب اندام
  • caypiyouler

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۹
    تشکر شده: ۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰

    وردپرستون رو به روزرسانی کنید !

    یک قالب دیگه تست کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ehsan_riwa
  • ehsan_riwa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۰

    caypiyouler گفت:
    وردپرستون رو به روزرسانی کنید !

    یک قالب دیگه تست کنید

    سلام . ممنون که پاسخ دادید . مشکل از قالب؟ من تو منوی وردپرسم مشکل دارم یعنی ربطی به قالبم داره؟؟ من چند مدتی هست که این قالب رو دارم ، اما مشکل چند روزیه که پیش اومده ... و وردپرسم هم 3.5.1 هست و تازه به روز رسانی شده ، یعنی خود وردپرس دچار مشکل شده؟؟

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۰۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱

    مشکل از قالب نیست.

    1- در تنظیمات صفحه ابزارک ها "فعال‌ سازی انتقال..." را بررسی کنید.
    2- از فعال بودن جاوا در مرورگر خود اطمینان حاصل کنید.

    *درضمن، این بخش از انجمن مربوط به «انتقادها و پیشنهادها» می باشد. مشکلات خودرا در دیگر بخش های انجمن مطرح کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ehsan_riwa
  • caypiyouler

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۹
    تشکر شده: ۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶

    کارایی که دسوتمون گفتند رو تست کنید اگه به نتیجه نرسیدید یه بار وردپرس رو به روز رسانی کنید ...

    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ehsan_riwa
  • ehsan_riwa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۵

    araz گفت:
    مشکل از قالب نیست.

    1- در تنظیمات صفحه ابزارک ها "فعال‌ سازی انتقال..." را بررسی کنید.
    2- از فعال بودن جاوا در مرورگر خود اطمینان حاصل کنید.

    *درضمن، این بخش از انجمن مربوط به «انتقادها و پیشنهادها» می باشد. مشکلات خودرا در دیگر بخش های انجمن مطرح کنید.

    1- باز نمیشه این بخش . یعنی کلیک که می کنم ، چیزی لود نمیشه . نیو تب که بازش میکنم . همین ابزارک ها با یه آدرس اضافه تر نشون داده میشه ولی عملا همون صفحه ی ابزارک ها نمایش داده میشه .

    2- چه جوری از فعال بودن جاوا تو مرورگر مطئمن بشم . ؟

  • ehsan_riwa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۹

    caypiyouler گفت:
    کارایی که دسوتمون گفتند رو تست کنید اگه به نتیجه نرسیدید یه بار وردپرس رو به روز رسانی کنید ...

    موفق باشید

    با بروز رسانی ، اطلاعاتم و چیزایی که نصب کردم یا تغییراتی که اعمال کردم ، نمی پره؟

  • caypiyouler

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۹
    تشکر شده: ۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۸

    ehsan_riwa گفت:

    با بروز رسانی ، اطلاعاتم و چیزایی که نصب کردم یا تغییراتی که اعمال کردم ، نمی پره؟

    1 دصد امکان داره بپره اونم اگه مشکلی پیش بیاد
    پس نمیپره شما به روز رسانی کنید (از داخل وردپرس)

    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ehsan_riwa
  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۰۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۵

    چه جوری از فعال بودن جاوا تو مرورگر مطئمن بشم . ؟

    باتوجه به اینکه با مرورگرهای متفاوتی تست کرده اید بعید می دانم که از "جاوا اسکریپت" باشد.
    برای اطمینان از فعال بودن جاوااسکریپت مرورگر:

    فایرفاکس: از منوی options ، گزینه contents را انتخاب و گزینه "enable javascrip" را تیک بزنید.
    اپرا: کلید F12 را در صفحه اصلی مرورگر زده و گزینه "enable javascrip" را تیک بزنید.
    اینترنت اکسپلورر: در منوی tools، تب security سپس internet و گزینه "...custom leve"در داخل آن "acive scripting" را فعال کنید.

    (البته این آموزش قدری نرم افزاری شد ((-:)

    بنابه سفارش caypiyouler می توانید به روزرسانی کنید. درصورت عدم رفع مشکل، نرم افزار آنتی ویروس خودرا برای دقایقی غیر فعال نموده و تست کنید.

    درصورت عدم رفع مشکل، آنرا با سرویس دهنده خود درمیان بگذارید. شاید در همین چندروز تغییراتی را برروی سرور اعمال نموده اند.

    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ehsan_riwa
  • ehsan_riwa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۸

    با

    araz گفت:

    باتوجه به اینکه با مرورگرهای متفاوتی تست کرده اید بعید می دانم که از "جاوا اسکریپت" باشد.
    برای اطمینان از فعال بودن جاوااسکریپت مرورگر:

    فایرفاکس: از منوی options ، گزینه contents را انتخاب و گزینه "enable javascrip" را تیک بزنید.
    اپرا: کلید F12 را در صفحه اصلی مرورگر زده و گزینه "enable javascrip" را تیک بزنید.
    اینترنت اکسپلورر: در منوی tools، تب security سپس internet و گزینه "...custom leve"در داخل آن "acive scripting" را فعال کنید.

    (البته این آموزش قدری نرم افزاری شد ((-:)

    بنابه سفارش caypiyouler می توانید به روزرسانی کنید. درصورت عدم رفع مشکل، نرم افزار آنتی ویروس خودرا برای دقایقی غیر فعال نموده و تست کنید.

    درصورت عدم رفع مشکل، آنرا با سرویس دهنده خود درمیان بگذارید. شاید در همین چندروز تغییراتی را برروی سرور اعمال نموده اند.

    موفق باشید

    تشکر از شما که وقت گذاشتید و پاسخ دادید . ممنونم از همه تون .
    تو این چند ساعته به فکرم زد چند تا از پلاگین هایی که این چند روزه رو نصب کردم ، غیر فعال کنم ببینم اصلا ربطی داره یا نه .
    یکی افزونه ی WP-Statistics که مربوط به آمارگیر بود
    و دیگری
    افزونه ی Front Page Category بوده که مربوط به نشان ندادن دسته بندی خاص در صفحه ی اول سایت بود .
    یا غیر فعال کردن این دو ، قسمت ابزارگ ها ، متحرک شد و قابل جابه جایی .
    مشکل از یکی از این دو تا افزونه است.
    حال دونه دونه فعالشون یم کنم ببینم دقیقا کدوم یکی مشکل داره
    از همه تون ممنون که وقت گذاشتید
    یا علی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Araz
  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۰۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۱:۲۱

    تنها چیزی که از قلم افتاده بود موضوع پلاگین ها بود.
    در چنین مواردی اولین گزینه ای که می بایست در نظر گرفت "آخریت تغییرات می باشد" پلاگین Front Page Category نیز مدت زیادی است که آپدیت و پشتیبانی نمی شود و بهتر است آنرا کنار بگذارید.

    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ehsan_riwa
  • ehsan_riwa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۳

    araz گفت:
    تنها چیزی که از قلم افتاده بود موضوع پلاگین ها بود.
    در چنین مواردی اولین گزینه ای که می بایست در نظر گرفت "آخریت تغییرات می باشد" پلاگین Front Page Category نیز مدت زیادی است که آپدیت و پشتیبانی نمی شود و بهتر است آنرا کنار بگذارید.

    موفق باشید

    بله . البته با همه ی تعریفی که از آمارگیر مورد نظر شنیدم . اما برا من که جواب نداد. با وجود فعال کردنش و همه کارهای لازم ، باید بازدید ها رو ثبت نمی کرد . و مجبور شدم زا statpresscn نسخه ی فارسی شد اش استفاده کنم

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها