انجمن


مشکل در نمایش تصاویر(کشیده می شوند) در قالب دیفالت  (۱۳ نوشته)

  • sahandram

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۹

    سلام دوستان ، نسخه ی فارسی شده ای را که در وردپرس.ارگ هست نصب کردم وب قالب دیفالت هم که روش هست.

    اما برای من مشکلی اومده تصاویری که سایز بزرگی دارند در زمان پابلیش شدن در قالب بلاگ کشید می شوند و اصلا زننده میشه اون تصویر.

    تنها کاری که تونسم کنم اندازه ی عکس را بیارم پایین که متاسفانه کیفیت هم پایین می آید.

    این کد را هم در فایل استایل.سی اس اس وارد کردم اما فایده ای نداشت!

    img {
    width:fixed;
    }

    یا راه حل یا پلاگینی برای رفع مشکل وجود دارد؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۸:۱۲

    یه نمونه و آدرس اینجا قرار بدید ...

  • sahandram

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۶

    http://www.sahandram.com/1387/11/23/%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/?preview=true&preview_id=217&preview_nonce=09681d5a92
    نوید جان دقیقا این مشکلی هست که بدجور باهاش درگیر شدم....

    و اما جالب است که وقتی آن عکس را در وردپرس.کام قرار می دهم به صورت خودکار عکس را در انداره ی (450 × 337) فیکس می کند و مشکلی در نمایش عکس ندارد. نمونه:
    http://sahandram.wordpress.com/2009/02/11/%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/?preview=true&preview_id=172&preview_nonce=e39cff3143
    پسورد هر دو پست عدد "1" می باشد.

  • 1Fathi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۵

    سهند جان. می‌خواهی عین وردپرس.کام بشه؟

  • sahandram

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۳

    فتحی جان.آره

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۸:۳۲

    فکر کنم مشکل از هاست باشه که بنا به دلایلی نمی تونه عکس رو resize کنه ...

  • sahandram

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۶

    هاست؟!! چه دلایلی؟! مگه طبق توابع و کد های ورد‍‍‍پرس فرمان نمی گیره؟

  • LordMMD

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۷

    سلام ، من هم یک مشکلی دارم ، موقعی که میخوام رو هاست خودم یک عکس در پستم قرار بدم و انتخابش میکنم ،
    وردپرس یک اروری میده که نمیتونم عکس رو ذخیره کنم.

    شاید ایراد از privilage فولدر موجود در هاست مربوط به WP هست، من اطلاعی ندارم که چطور تغییر بدم و باید چی باشه.
    اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

  • computerist

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۲:۴۲

    1.سهند جان به نظر من بهتره اول وردپرس رو روی لوکال نصب کنی.بعد با تم های متفاوت امتحان کن.
    2.به قسمت تنظیمات>رسانه برو و بیشترین طول و عرض تصاویر رو چک کن.
    3. در نهایت میتونی از افزونه light-view یا مشابه،استفاده کنی که تصاویر فرستاده شده رو تامبنیل میکنه و وقتی روی تصاویر کلیک میکنی تصاویر رو با اندازه اصلی نشون میده.
    4.میتونی مشکلت رو تو ساپورت وردپرس.ارگ هم مطرح کنی.

  • computerist

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۲:۴۹

    LordMMD گفت:
    سلام ، من هم یک مشکلی دارم ، موقعی که میخوام رو هاست خودم یک عکس در پستم قرار بدم و انتخابش میکنم ،
    وردپرس یک اروری میده که نمیتونم عکس رو ذخیره کنم.
    شاید ایراد از privilage فولدر موجود در هاست مربوط به WP هست، من اطلاعی ندارم که چطور تغییر بدم و باید چی باشه.
    اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

    بر روی هاست (محل نصب ورد‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پرس) شما در پوشه wp-content یک پوشه به نام upload قرار داره که باید Permissionش روی 766 یا 777 قرار بگیره،باید بوسیله ftp به سرور هاستتون وصل بشین و این کار رو انجام بدین.

  • sahandram

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۶:۵۹

    ممنونم کام‍‍پیوتریست جان :)

  • computerist

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۸

    sahandram گفت:
    ممنونم کام‍‍پیوتریست جان :)

    خواهش میکنم سهند جان،وظیفه بود.خوشحالم که مشکلت برطرف شد،

  • LordMMD

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۰

    computerist گفت:

    LordMMD گفت:
    سلام ، من هم یک مشکلی دارم ، موقعی که میخوام رو هاست خودم یک عکس در پستم قرار بدم و انتخابش میکنم ،
    وردپرس یک اروری میده که نمیتونم عکس رو ذخیره کنم.
    شاید ایراد از privilage فولدر موجود در هاست مربوط به WP هست، من اطلاعی ندارم که چطور تغییر بدم و باید چی باشه.
    اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

    بر روی هاست (محل نصب ورد‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پرس) شما در پوشه wp-content یک پوشه به نام upload قرار داره که باید Permissionش روی 766 یا 777 قرار بگیره،باید بوسیله ftp به سرور هاستتون وصل بشین و این کار رو انجام بدین.

    ممنون، درست شد.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها