سلام سوالی دارم
اگر من یک بک آپ از دیتابیسم بگیرم بعد روز بعد کل سایت پاک بشه آیا با این بک اپ سایتم و تمام مطالبش و قالب و ........هر چه که هست را میشه دوباره با این بک اپ بازگرداند یعنی من بک اپ بگیرم خیالم راحت باشه؟
سلام سوالی دارم
اگر من یک بک آپ از دیتابیسم بگیرم بعد روز بعد کل سایت پاک بشه آیا با این بک اپ سایتم و تمام مطالبش و قالب و ........هر چه که هست را میشه دوباره با این بک اپ بازگرداند یعنی من بک اپ بگیرم خیالم راحت باشه؟
tabligh1 گفت:
سلام سوالی دارم
دیتابیس = محل جمع آوری داده ها ، اطلاعات و نه فایل ها
کل سایت = همه چیز سایت ، کلیه ی اطلاعات ، دیتا بیس ، فایل ها ، قالب ها ، عکس ها ...
مطالب = در دیتا بیس ذخیره می شود ، نوعی داده!!؟ گاهی اوقات اطلاعات هم هست...
قالب = همان فایل که در دیتا بیس ذخیره نمی شود ، در فضایی مجازی بر روی هاست یا میزبان ذخیره می شود.
دوست من ، دیتابیس ، فایل ها اعم از افزونه و پوسته رو نگه نمیداره ، پس اگر پشتیبان از دیتابیس بگیری و سایتت بپره ، فایل هات هم میپره اما مطالبت رو توی پشتیبانت داری...
خب \س باید از چه نوع بک آبی استفاده کنم که کل سایت را دخیره کنه و مهم واسه من مطالب و دسته بندی هاست
همون دیتا بیس رو پستیبان بگیر.
جیگر جون شما برای اینکه هم خر داشته باشی هم خرما
1- از دیتا بیس پشتیبان بگیر ...
2- از cpanel از کل سایتت پشتیبان بگیر اگر هم پالاسک داری 2 دستی بکوب تو سر میزبانت چون کلاه رفته سرت ...
راستی وضعیت این تاپیک هم حل شده قرار بده اگر مشکلت حل شده ...
سلام لطف کنید دقیقا توضیح دهید:
۱- چگونه من یک بک آپ از دیتابیسم بگیرم
۲- نحوه دقیق بروزرسانی نسخه 2.6.3.به 2.7.1 را برایم توضحیح دهید لطفا مرا ارجا ندهید .
درود
سلام
لطفا مرا راهنمایی کنید اگر از پوسته های لاتین استفاده کنم برایم مشکلی ایجاد می شود ؟