سلام
من چند تا سایت با وردپرس داشتم که رو یه سرور با دایرکت ادمین بودند، بعدش قرار شد که سایتها به یه سرور دیگه با سی پنل منتقل بشند و بعد از جابهجایی به من گفته شد که باید یوزر دیتابیس رو با پسورد قبلی دوباره بسازم، منم همین کار رو کردم و دقت نکردم ببینم مشکلی هست یا نه، اما تا اونجا که یادم میاد هیچ مشکلی نبود، تا اینکه امروز صبح برای یه سایت دیگه رفتم سراغ phpmyadmin و دیدم این خطا رو میده:
Error
SQL query: Edit
SHOW FULL FIELDS FROM <code>wp_links</code> ;
MySQL said: Documentation
#1030 - Got error 28 from storage engine
تو وب که گشتم برای این خطا نوشته بود که یعنی حجم خیلی کمی از دیسک خالی هست، زنگ زدم به پشتیبانی گفتند 250 گیگابایت خالی هست و الان هم چک میکنیم و بعدش دیگه جواب منو ندادن! تا اینجاش البته شاید خیلی به وردپرس مربوط نباشه!
اما الان که اومدم مطلب بنویسم دیدم همه دستهبندیها و برچسبهایی که ایجاد کرده بودم حذف شدن! و همه مطالب رفتن تو قسمت دسته بندی نشده! این در حالی هست که وقتی میرم تو پنل ادمین نوشته مثلا این تعداد دسته اما هیچ اثری از دستهها نیست، این مشکل برای برگهها هم هست! خلاصه ظاهرا این دیتابیس نصفه هست! لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم که اطلاعات برگرده و اگه میدونید مشکل از کجاست بگید، مغزم دیگه کار نمیکنه، 6 تا سایت هست که اطلاعاتشون مشکل پیدا کرده!