سلام دوستان وردپرسی!
راستش من از وردپرس خیلی سر در نمیارم واسه همین اینجا یه تاپیک
زدم و میخوام یه سری سوال واستون ردیف کنم و شما هم یه زحمتی
بکشین و جوابمو بدین اما سوالات بنده:
1. من توی صفحه اصلی سایت وردپرس رو دانلود کردم ولی گویا چیزی که دانلود کردم فقط فارسی ساز وردپرسه و بسته وردپرس اصلیو باید از سایت انگلیسیش دانلود کنم. حالا والم اینه که چرا فقط بسته فارسی ساز میذارین و مثل بقیه CMS ها کلش رو نمیذارین واسه دانلود؟
2.الان من واسه مدیریت سایتم از سیستم دیتالایف استفاده میکنم ولی متاسفانه اونقدر باگ داره که دیگه ازش خسته شدم و میخوام بیام سراغ وردپرس اما مشکل اینجاست که نمیخوام اون همه مطلب سایتم رو به خاطر تغییر سیستم مدیریت از دست بدم. آیا میشه که مطالب و موضوعات روی دیتالایفو به وردپرس منتقل کرد؟
3. قبلا دیده بودم که وردپرس بر خلاف دیتالایف شکلک های کمی داره آیا میشه به راحتی دیتالایف بهش شکلک اضافه کرد؟
4. دیتالایف رده های مدیریتی مختلف و خیلی خوبی واسه ادمین های سایت داره ورد پرس چی ؟ اونم میشه واسه سایت چندین مدیر مختلف با سطوح دسترسی مختلف تعیین کرد؟
5. توی دیتالایف هر کاربر یه صفحه مشخصات خیلی خوب با امکاناتی مثل پیغام خصوصی و ... داره وردپرس چی؟ اصلا سیستم عضویت داره؟
6. چیزی که توی دیتالایف فراوان وجود داره ماژول های کاربردی هستش که متاسفانه اکثرا ترجمه شده هستن و با سیستم فارسی تطبیق داده نشدند حالا وضعیت وردپرس درباره ماژول ها چطوریه؟
7. دیتالایف خودش یه انجمن ساز نسبتا خوب داره که کاربران انجمن همون کاربران سایت هستن با همون نام های کاربری ورد پرس چی انجمن ساز مخصوص خودش رو داره؟ اگه نداره با انجمن ساز های دیگه مثل PHPbb و... میشه تطبیقش داد یا نه؟
8. سوال دیگه هم درباره پشتیبانی هستش که از پاسخ هایی که به این تاپیک داده میشه مشخص میشه که وضع پشتیبانی چطوریه؟
9. اما یه چیز مهم تر دیتالایف خودش یه نقشه سایت خوب میسازه واسه سایت که میشه با اون سایت رو توی موتور های جستجو بهینه کرد ، وردپرس توی زمینه موتور های جستجو چطوریه کارش؟
10. اما از همه مهمتر قالب دیتالایف رو چطوری به وردپرس تغییر بدم؟
11. یه چیز دیگه دیتالایف توش ای جکس هم داره ورد پرس هم داره؟
12. سیستم آمار گیر هم داره وردپرس؟ قبلا که یه وبلاگ داشتم یادمه نمیدونستم چطوری باید کد های اضافی مثلا کد آمارگیر وبگذر رو بذارم توی قالب اینم رو میشه بگین چطوریه؟
اگه تاپیکمو توی شاخه درستی انتخاب نکردم عذر خواهی میکنم آخه هنوز زیاد با اینجا آشنا نیستم از این سوالات بالا شماره های 2 و 10 از همه مهمتره واسم. یه خواهشی هم که دارم اینه که جواب ها رو طبق شماره سوال بدین مثلا بزین 1. ... اگه هم واسه سوال جواب ندارن شماره اش رو بزنین و جلوشو خالی بذارین
پیشاپیش از همه تشکر میکنم @},-