سلام،
ميخوام لينك هاي دانلود رو تو يك يك جعبه كه در يك جعبه بذارم در Vbulletin بهش ميگن Code Tag.
فكر كنم همون Wrapping a code هم بهش ميگن. حالا چطوري ميتونم اين كار رو بكنم؟!
سلام،
ميخوام لينك هاي دانلود رو تو يك يك جعبه كه در يك جعبه بذارم در Vbulletin بهش ميگن Code Tag.
فكر كنم همون Wrapping a code هم بهش ميگن. حالا چطوري ميتونم اين كار رو بكنم؟!
»ن هم مشتاقم تا بدونم مرسی
منظورتون رو بیشتر توضیح بدین.
مثل فروم که بشه کدها را در کد یا کوتت قرار داد
code لینک یا نوشته code
اینجوری
جناب گناهکار یه سوال دیگه چه طوری می تونم کاری کنم لینکهای برای دانلود می زارم از قالب نزنه بیرون مرسی
برای گذاشتن لینکها بین دستورات code یا امثالهم که کاری نداره٬ هم توی ویرایشگر دیداری هست هم توی ویرایشگر html من نمیفهمم کجاش واسه شما مشکله؟!
واسه اینکه از قالب بیرون نزنه هم توی css باید اینو تعریف کنین: (مثلن برای codeها)
code {overflow: auto}
سلام
در قالب پی سی دانلود کدوم قسمتش باید وارد کنم مرسی
احتمالن باید پروندهی style.css داشته باشه. توی اون وارد کنین.
سلام هر جاش خواستم وارد کنم ؟ مرسی
آخرش.
با استفاده از کدهای css میتونید.
سرچ هم کنید هست تو نت.
آقا من بالاخره نفهمیدم چطوری میتونم لینک ها رو داخل جعبه ای بذارم؟! آقا گناهکار شما میگید هم میشه تو ویراشگر دیداری هست هم کدی. ولی من اصلا چنین چیزی رو تو ویرایش گر دیداری ندیدم. من میخوام مثلا وقتی میخوام لینک آدرس سایتی رو بدم، اون لنيك رو درون جعبه مثل اين جعبه:
مثل اين جعبه
قرار بدم. ولي من دكمه اي در ويرايشگر ديداري نديدم براي اينكار. ميشه لطفا راهنماي كني؟ حالا اگر ويرايشگر ديداري هم نشد حداقل ويرايشگر كدي رو راهنمايي كنيد.
smahdi گفت:
آقا من بالاخره نفهمیدم چطوری میتونم لینک ها رو داخل جعبه ای بذارم؟! آقا گناهکار شما میگید هم میشه تو ویراشگر دیداری هست هم کدی. ولی من اصلا چنین چیزی رو تو ویرایش گر دیداری ندیدم. من میخوام مثلا وقتی میخوام لینک آدرس سایتی رو بدم، اون لنيك رو درون جعبه مثل اين جعبه:
مثل اين جعبه
قرار بدم. ولي من دكمه اي در ويرايشگر ديداري نديدم براي اينكار. ميشه لطفا راهنماي كني؟ حالا اگر ويرايشگر ديداري هم نشد حداقل ويرايشگر كدي رو راهنمايي كنيد.
توی ویرایشگر دستوری مینویسین:
<p class="box">http://google.com</p>
توی پروندهی style.cssتون هم این دستورات رو در انتهای پرونده وارد کنین:
.box {padding: 5px; background: red; border: 5px solid green}
دیگه برای تغییر دادن جزییات باید تشریف ببرین و css یاد بگیرین٬ چون موضوع به وردپرس ربطی نداره قفلش میکنم.