انجمن


چطوري ميتونم لينك ها رو در يك جعبه بذارم؟!  (۱۳ نوشته)

  • smahdis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۹:۱۶

    سلام،
    ميخوام لينك هاي دانلود رو تو يك يك جعبه كه در يك جعبه بذارم در Vbulletin بهش ميگن Code Tag.

    فكر كنم همون Wrapping a code هم بهش ميگن. حالا چطوري ميتونم اين كار رو بكنم؟!

  • payadesign

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۹

    »ن هم مشتاقم تا بدونم مرسی

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۰:۰۰

    منظورتون رو بیشتر توضیح بدین.

  • payadesign

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۵

    مثل فروم که بشه کدها را در کد یا کوتت قرار داد

    code لینک یا نوشته code

    اینجوری

  • payadesign

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۵

    جناب گناهکار یه سوال دیگه چه طوری می تونم کاری کنم لینکهای برای دانلود می زارم از قالب نزنه بیرون مرسی

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۴

    برای گذاشتن لینک‌ها بین دستورات code یا امثالهم که کاری نداره٬ هم توی ویرایشگر دیداری هست هم توی ویرایشگر html من نمی‌فهمم کجاش واسه شما مشکل‌ه؟!

    واسه این‌که از قالب بیرون نزنه هم توی css باید اینو تعریف کنین: (مثلن برای codeها)
    code {overflow: auto}

  • payadesign

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۶

    سلام

    در قالب پی سی دانلود کدوم قسمتش باید وارد کنم مرسی

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۹

    احتمالن باید پرونده‌ی style.css داشته باشه. توی اون وارد کنین.

  • payadesign

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۱:۴۰

    سلام هر جاش خواستم وارد کنم ؟ مرسی

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۹

    آخرش.

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۲:۵۲

    با استفاده از کدهای css میتونید.
    سرچ هم کنید هست تو نت.

  • smahdi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۷:۰۸

    آقا من بالاخره نفهمیدم چطوری میتونم لینک ها رو داخل جعبه ای بذارم؟! آقا گناهکار شما میگید هم میشه تو ویراشگر دیداری هست هم کدی. ولی من اصلا چنین چیزی رو تو ویرایش گر دیداری ندیدم. من میخوام مثلا وقتی میخوام لینک آدرس سایتی رو بدم، اون لنيك رو درون جعبه مثل اين جعبه:

    مثل اين جعبه

    قرار بدم. ولي من دكمه اي در ويرايشگر ديداري نديدم براي اينكار. ميشه لطفا راهنماي كني؟ حالا اگر ويرايشگر ديداري هم نشد حداقل ويرايشگر كدي رو راهنمايي كنيد.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۷

    smahdi گفت:
    آقا من بالاخره نفهمیدم چطوری میتونم لینک ها رو داخل جعبه ای بذارم؟! آقا گناهکار شما میگید هم میشه تو ویراشگر دیداری هست هم کدی. ولی من اصلا چنین چیزی رو تو ویرایش گر دیداری ندیدم. من میخوام مثلا وقتی میخوام لینک آدرس سایتی رو بدم، اون لنيك رو درون جعبه مثل اين جعبه:
    مثل اين جعبه
    قرار بدم. ولي من دكمه اي در ويرايشگر ديداري نديدم براي اينكار. ميشه لطفا راهنماي كني؟ حالا اگر ويرايشگر ديداري هم نشد حداقل ويرايشگر كدي رو راهنمايي كنيد.

    توی ویرایشگر دستوری می‌نویسین:
    <p class="box">http://google.com</p>

    توی پرونده‌ی style.cssتون هم این دستورات رو در انتهای پرونده وارد کنین:
    .box {padding: 5px; background: red; border: 5px solid green}

    دیگه برای تغییر دادن جزییات باید تشریف ببرین و css یاد بگیرین٬ چون موضوع به وردپرس ربطی نداره قفل‌ش می‌کنم.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.