کسی افزونه نظر سنجی سازار با نسخه 2.7 و بلاتر سراغ داره ؟ من wp-poll 2.40 رو نصب کردم ولی جواب نداد ، یه چند تای دیگه همن که امتحان کردم می نوشت که "اخطار: این افزونه با نگارش فعلی وردپرس شما امتحان نشده است." من نسخه 2.7.1 رو استفاده می کنم
کسی افزونه نظر سنجی سازار با نسخه 2.7 و بلاتر سراغ داره ؟ من wp-poll 2.40 رو نصب کردم ولی جواب نداد ، یه چند تای دیگه همن که امتحان کردم می نوشت که "اخطار: این افزونه با نگارش فعلی وردپرس شما امتحان نشده است." من نسخه 2.7.1 رو استفاده می کنم
آخرین نسخه wp-poll بدون مشکل با ۲.۷.۱ کار میکنه من خودم روی لوکال تست کردم مشکلی نداشته ...
سلام
من افزونه WP-Polls 2.40 فارسی رو می خواستم.
لینکی که توی انجمن هست کار نمی کنه.
کسی می تونه برام جای دیگه ای آپلود کنه...؟!
ممنون...
کسی می تونه برام جای دیگه ای آپلود کنه...؟!
دانلود
اگه راه حل دارید ، بفرستید ، وگرنه جفنگ نفرستید.
چه جطوری میشه کد امار را گذاشت ؟
خواهشن یکی جواب من را بده :((
دوست عزيز به فاصله 1 دقيقه 2 تا پست زديد آخه اين موقع شب كي جوابتون رو بده؟!!!!1 :-?
Ahmad-delpiero گفت:
دوست عزیز این مطلب رو باید در یه بخش جدا ارسال کنی تا جواب داده بشه
تازه من کمک خواستم نگفتم چه بخشی از روز است که شما میگید شب
اگر این رو در هر انجمن دیگه میگفتم مسخرتون میکردن به هر حال ببخشید اگر اون وقت شب مزاحمتون شدم دفعه بعد ۹ صبح سوال میکنم
۱- از ارسال جفنگ خودداری کنید و اگر تنها پاسخی برای سوال دارید آن را ارسال کنید .
2- ترجیحا" برای دسترسی راحتر برای سایر اعضاء و تفکیک شدن سوالات هر سوال را در یک موضوع مطرح کنید .
3- لطفا" صبر داشته باشید .
----
بارها در انجمن مطرح شده است .
لطفا" قبل از ایجاد تاپیک جستجو نمایید ...
قوانین را رعایت کنیم . ~O)
من صبر دارم اما اقای TnTDownloaD بلد نیست هنوز جواب درست بده من اگر ایشان یک دفعه اینتوری جواب میداد من می\ذیزفتم اما یک جواب مزهک داد ْْ!!! :)) :)) :)) :)) :)) :))
Ahmad-delpiero گفت:
من صبر دارم اما اقای TnTDownloaD بلد نیست هنوز جواب درست بده من اگر ایشان یک دفعه اینتوری جواب میداد من می\ذیزفتم اما یک جواب مزهک داد ْْ!!! :)) :)) :)) :)) :)) :))
تاکید میکنم از ارسال جفنگ خودداری کنید . در صورت تکرار حساب شما مسدود میشود .