انجمن

مشکل با برگشت از درگاه پرداخت به سایت  (۲ نوشته)

• vahiddigi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳

با سلام به همه دوستان
    دوستان من روي سايت و ساب دامين از EDD و ووکامرس استفاده ميکنم. براي درگاه هم از جهان پي استفاده ميکردم تا اينکه اين مشکل فيلترينگ سايت هاي ارائه دهنده درگاه پيش اومد که باز هم درست بود درگاه عملکردش و خوب بود تا بسته شد و بنا شد درگاه مستقيم راه اندازي کنم روي سايت اينکار رو کردم و افزونه موردنيازش رو نصب کردم و تنظيم کردم. اما به يکباره به مشکل برخوردم وارد براي پرداخت وارد درگاه بانکي ميشه پرداخت هم انجام ميشه اما در زمان برگشتن به سايت روي صفحه سفيد گير ميکرد که لينک عکسش رو پايين ميبينين. جالب اينجاس که دوست خودم هم براي سايتش دقيقا در شرايط مساوي (يعني ارائه دهنده هاست يکي ارائه دهنده درگاه يکي و پوسته سايت هم يکي) درگاه رو قرار داد و به درستي کار ميکنه.
    مشکل رو جويا شدم از جهان پي که اخر به اين نتيجه رسيدن که مشکل از اونها نيست. البته درست هم ميگفتن چون دقيقا سايت دوستم درست کار ميکرد. گفتن اشکال از سرور ميتونه باشه با پشتيباني هاست تماس بگيريد منم تماس گرفتن ولي اون ها هم گفتن تمامي توابع مربوط به درگاه بانکي برقرار هست و مشکل از اونها نيست. (البته خوب دوستمم از همونجا هاست تهيه کرده البته سرويسي که گرفته فرق ميکنه ولي سرويس دهنده يکي هست). که ديگه رفتم از زرين پال درگاه گرفتم و تنظيم کردم که دقيقا همين مشکل رو اون هم داره. برام معين شد که مشکل يه جايي از سمت سايت خودمه (پوسته پيش فرض خود وردپردس رو هم تنظيم کردم ولي افاقه اي نکرده).
    ممنون ميشم اگه دوستان کمک کنند و بگن ممکنه مشکل از کجا باشه.
    عکس صفحه اي که بعد از پرداخت در بازگشت متوقف ميشه روي اون. **** به ادرس بار توجه کنيد****
    http://s6.picofile.com/file/8256113318/Untitled.jpg
    واقعا کمک لازمم اگه ممکنه اساتيد کمک کنن

• vahiddigi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵

دوستان خیلی ممنون که نظر نزاشتید و کمک نکردید از همگی سپاسگذارم.
    مشکل رو پیدا کردم و برطرف شد.
    مشکل کوچیک دیگه با EDD دارم که در تاپیک دیگه میگم

درباره‌ی این موضوع