آق ما هرچی این comments.php قالبمون رو ویرایش می کنیم و جای نوشته های انگلیسیش فارسی می نویسیم جای این حروف فارسی جایگزین ما تو وبلاگ علامت سوال نشون میده. یعنی مشکل از کجا میتونه باشه؟
آق ما هرچی این comments.php قالبمون رو ویرایش می کنیم و جای نوشته های انگلیسیش فارسی می نویسیم جای این حروف فارسی جایگزین ما تو وبلاگ علامت سوال نشون میده. یعنی مشکل از کجا میتونه باشه؟
لینک نمیدید؟!
با چی فایلتون را ویرایش میکنید باید نوع فایل را utf-8 باشه
لینک نمیدید؟!
اینو ببین
با چی فایلتون را ویرایش میکنید باید نوع فایل را utf-8 باشه
با notepad ویندوز و notepad++
تو ویندوز xp خدابیامرز با فایرفاکس تو قسمت مدریت comments.php رو که فارسی میکردم جمله هاشو درست میشد٬ ولی الان هر کاری میکنم تو ویستا و اوبونتو باز علامت سوال نشون میده.
فایل php چه جوری میتونه utf-8 باشه؟! ادیتورم باید utf-8 رو support کنه که میکنه.
با نوت پد باز کنید و بزنید روی save as
بعد به فرمت utf-8 ذخیره کنید
شاید مشکل از این باشه
ضمنا بحث سره ادیتور نیست،فایل کد با فایل متنی تفاوتی نداره و حتما فرمتی داره.
utf-8 هست٬ این فایل.
با نرم افزار Macromedia Dreamweaver یک صفحه ی جدید خالی بساز بعد متنی که دوست داری رو بنویس ، بعد به حالت کد برو یه سری کد می بینی که اگر اونا رو در جایی که می خوای فارسی باشه کپی کنی هنگام نمایش فارسی نشون می ده.
اگه خواستی بگو کامل تر بگم.
با نرم افزار Macromedia Dreamweaver یک صفحه ی جدید خالی بساز بعد متنی که دوست داری رو بنویس ، بعد به حالت کد برو یه سری کد می بینی که اگر اونا رو در جایی که می خوای فارسی باشه کپی کنی هنگام نمایش فارسی نشون می ده.
اگه خواستی بگو کامل تر بگم.
Adobe Dreamweaver قیمتش 400 دلاره؛ با یه نرم افزار مجانی و ترجیحا Open Source اگه میشه آموزش بده.
نبود دیگه؟!
این <?php language_attributes(); ?> تو header.php به چه دردی میخوره؟ مربوط به این نیست؟
کلا فایل های پوستتون رو روی utf-8 without bom قرار بدید. فایل comments.php و single.php رو مخصوصا ... ( با همون notepad++ )
navid گفت:
کلا فایل های پوستتون رو روی utf-8 without bom قرار بدید. فایل comments.php و single.php رو مخصوصا ... ( با همون notepad++ )
نوید جون اوستایی به خدا! درست شد!
راستش من هم دو فایل comments.php , single.php رو با notepad++ روی utf-8 without قرار دادم ولی فایده نکرد !!! ~X(
باید چی کار کنم ؟!
اگه منم راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
index.php را هم عوص کنید
اصلان تمام فایل هارا UTF8 کنید.