انجمن


مشکل علامت سوال در ویرایش comments.php  (۱۴ نوشته)

  • Sasy360

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۴

    آق ما هرچی این comments.php قالبمون رو ویرایش می کنیم و جای نوشته های انگلیسیش فارسی می نویسیم جای این حروف فارسی جایگزین ما تو وبلاگ علامت سوال نشون میده. یعنی مشکل از کجا میتونه باشه؟

  • diveintoweb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۴۱

    لینک نمیدید؟!

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۲:۳۱

    با چی فایلتون را ویرایش میکنید باید نوع فایل را utf-8 باشه

  • Sasy360

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۸:۵۶

    لینک نمیدید؟!

    اینو ببین

    با چی فایلتون را ویرایش میکنید باید نوع فایل را utf-8 باشه

    با notepad ویندوز و notepad++
    تو ویندوز xp خدابیامرز با فایرفاکس تو قسمت مدریت comments.php رو که فارسی میکردم جمله هاشو درست میشد٬ ولی الان هر کاری میکنم تو ویستا و اوبونتو باز علامت سوال نشون میده.
    فایل php چه جوری میتونه utf-8 باشه؟! ادیتورم باید utf-8 رو support کنه که میکنه.

  • diveintoweb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۰

    با نوت پد باز کنید و بزنید روی save as
    بعد به فرمت utf-8 ذخیره کنید
    شاید مشکل از این باشه

    ضمنا بحث سره ادیتور نیست،فایل کد با فایل متنی تفاوتی نداره و حتما فرمتی داره.

  • Sasy360

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۱

    utf-8 هست٬ این فایل.

  • quran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۱

    با نرم افزار Macromedia Dreamweaver یک صفحه ی جدید خالی بساز بعد متنی که دوست داری رو بنویس ، بعد به حالت کد برو یه سری کد می بینی که اگر اونا رو در جایی که می خوای فارسی باشه کپی کنی هنگام نمایش فارسی نشون می ده.
    اگه خواستی بگو کامل تر بگم.

  • Sasy360

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۴

    با نرم افزار Macromedia Dreamweaver یک صفحه ی جدید خالی بساز بعد متنی که دوست داری رو بنویس ، بعد به حالت کد برو یه سری کد می بینی که اگر اونا رو در جایی که می خوای فارسی باشه کپی کنی هنگام نمایش فارسی نشون می ده.
    اگه خواستی بگو کامل تر بگم.

    Adobe Dreamweaver قیمتش 400 دلاره؛ با یه نرم افزار مجانی و ترجیحا Open Source اگه میشه آموزش بده.

  • Sasy360

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۵

    نبود دیگه؟!

  • Sasy360

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۳

    این <?php language_attributes(); ?> تو header.php به چه دردی میخوره؟ مربوط به این نیست؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۶

    کلا فایل های پوستتون رو روی utf-8 without bom قرار بدید. فایل comments.php و single.php رو مخصوصا ... ( با همون notepad++ )

  • Sasy360

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۵

    navid گفت:
    کلا فایل های پوستتون رو روی utf-8 without bom قرار بدید. فایل comments.php و single.php رو مخصوصا ... ( با همون notepad++ )

    نوید جون اوستایی به خدا! درست شد!

  • noonmim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۷

    راستش من هم دو فایل comments.php , single.php رو با notepad++ روی utf-8 without قرار دادم ولی فایده نکرد !!! ~X(
    باید چی کار کنم ؟!
    اگه منم راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

  • diveintoweb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۹

    index.php را هم عوص کنید
    اصلان تمام فایل هارا UTF8 کنید.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.