سلام دو سوال دارم اولی اینکه چطوری می تونم در اسلایدر شو تصویر بزارم تصاویر آماده هستند نمیدونم چطور بزارمشون و سوال دوم اینکه به این آدرس بروید سایتم هست gtaiv.ir چطور میتونم تو قسمت نارنجی رنگ بالا یک قسمت قرار بدم مثلا صفحه ی اصلی
سلام دو سوال دارم اولی اینکه چطوری می تونم در اسلایدر شو تصویر بزارم تصاویر آماده هستند نمیدونم چطور بزارمشون و سوال دوم اینکه به این آدرس بروید سایتم هست gtaiv.ir چطور میتونم تو قسمت نارنجی رنگ بالا یک قسمت قرار بدم مثلا صفحه ی اصلی
سلام
در مورد سوال دومی باید بگم باید فایل header.php رو ویرایش کنید و دنبال قسمتی بگردید که کادر جستجو قرار داره و در اونجا بعد از </form> می تونید کد زیر رو قرار بدید
<li><a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>">صفحه نخست</a></li><li><a href="آدرس">عنوان</a></li>
daniyalmokhtari گفت:
به نظر میاد که قالب الگانت باشه. توی پتل مدیریت بخش تنظیمات یه بخشی داره به اسم تنظیمات قالب
از اونجا بخش اسلایدر رو پیدا کنید و دسته ای که از اون اسلایدها رو باید بخونه معرفی کنید
نوشته جدید بسازید توی همون دسته و عکس اسلایدر رو تصویر شاخص تعریف کنید