انجمن


قرار دادن تابع ترجمه به bm_th( 'Style' );  (۲۴ نوشته)

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۱

    سلام
    دوستان میخوام به
    bm_th( 'Style' );
    تابع:
    <?php _e('Style','mimbopro'); ?>
    را اضافه کنم اما جواب نمیده!
    برای تنظیمات قالب در فایل functions.php هست که به همه رشته ها اضافه کردم این یکی مونده توش موندم
    تشکر @},-

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۸

    اینو امتحان کنین:

    bm_th( __('Style','mimbopro') );

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۱:۴۷

    سلام
    جواب داد ممنون @},-
    توی این یکی هم گیرکردم

    <strong>Print Version</strong>
    اینم توی فایل printPreview.jp هست :|

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۲:۱۱

    اگه توی پرونده‌ی جاوا اسکریپت باشه نمی‌شه کاریش کرد٬ باید از راه دیگه‌ای ترجمه‌ش کرد٬ اما اگه توی پرونده‌ی php باشه این‌طوری می‌شه:
    <strong><?php _e('Print Version', 'mimbopro'); ?></strong>

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۲:۵۶

    ممنون @},- @},-
    راه دیگری سخته ؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۰

    با نوت پد فارسی بنویس و بعد یو تی اف ذخیره کن...بوم رو حذف کن...

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۷

    سلام

    با نوت پد فارسی بنویس و بعد یو تی اف ذخیره کن...بوم رو حذف کن...

    منظورتون اینطوری؟ پیوند
    یه سوال ؟
    بوم چیه ؟ :|

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۱

    نه بابا...نوت پد ویندوز رو گفتم...

    اصلاً بیا یه کاری کن...برو Notepad++ رو دانلود کن...فایل جاوا رو باهاش باز کن...اون قسمتی که میخوای فارسی بشه رو فارسی بنویس...موقع ذخیره کردن اون کزینه ای رو بزن که گفته "بدون BOM ذخیره کن..."

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۴

    :D
    ممنون مشکلم حل شد.

    تشکر @},- @},-

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۲

    :D
    توی این هم موندم
    title="Email this author"
    @},-

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۲

    title="<?php _e('Email this author','mimbopro'); ?>"
  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۴۹

    سلام
    این دستوره کار نکرد :|
    title="<?php _e('Email this author','mimbopro'); ?>"

    توی این هم مشکل دارم:
    bm_input( "bm_logo", "checkbox", "Show Logo?", "1", get_settings( 'bm_logo' ) );
    :-( که فقط Show Logo را میخوام بهم قابلیت ترجمه بدم
    آموزشی مقاله ای چیزی نیست تا دیگه مزاحمتون نشم؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۵۶

    راه دیگری سخته ؟

    نه، ولی باید از قبل توسط نویسنده‌ی پوسته یا افزونه تعبیه شده باشه. به‌راحتی‌ه php نیست.

    توی این هم موندم
    title="Email this author"

    این توی پرونده‌ی phpه یا جاوا اسکریپت؟
    اگه php هست فکر کنم اینو آزمایش کنین بد نباشه:

    title=__("Email this author", 'mimbopro')

    و این یکی:

    bm_input( "bm_logo", "checkbox", __("Show Logo?", 'mimbopro'), "1", get_settings( 'bm_logo' ) );

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۲

    سلام
    دستور اولیه باز کار نکرد,بله توی پرونده php هست
    کل دستورش رو میزارم:
    <span><a href="mailto:<?php echo $curauth->user_email; ?>" title="Email this author"><?php _e('Email this author','mimbopro'); ?></a></span>
    دستور دومی کار کرد ممنون @},- @},-

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۷

    این باید جواب بده:
    <span><a href="mailto:<?php echo $curauth->user_email; ?>" title="<?php _e('Email this author','mimbopro'); ?>"><?php _e('Email this author','mimbopro'); ?></a></span>

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۵

    ممنون جواب داد ;-)

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۷

    اونی که من بهت دادم رو حتماً اشتباه جایگذاری کردی...وگرنه باید کار میکرد... :P

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۶

    سلام

    اونی که من بهت دادم رو حتماً اشتباه جایگذاری کردی...وگرنه باید کار میکرد...

    معاون جان دوباره امتحان کردم ولی نشد :|
    @},- @},-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۲

    ببخشید این آخری هم کمکم کنید ممنون میشم :D
    echo "<div id=\"message\" class=\"updated fade\"><p><strong>WP Page Numbers plugin options updated.</strong></p></div>";
    هرکاری میکنم درست نمیشه.
    اسم شاخص هم:
    wp-page-numbers
    :D

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۶

    http://mamalsos.persiangig.com/wp/f1pk.jpg
    ~O)

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۹

    echo "<div id=\"message\" class=\"updated fade\"><p><strong><?php _e('WP Page Numbers plugin options updated.','wp-page-numbers'); ?></strong></p></div>";

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۸

    oshgool جان page load eror داد :|
    گناهکار کار نکرد :|

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۷

    این:
    echo "<div id=\"message\" class=\"updated fade\"><p><strong>".__('WP Page Numbers plugin options updated.','wp-page-numbers')."</strong></p></div>";

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۵

    ممنون درست شد @},- @},- @},-

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها