انجمن


نمايش پست هاي index در single پست ها  (۱۸ نوشته)

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۶

    سلام
    آيا راهي هست كه بشه پست هاي صفحه ايندكس در پايين تك نوشته ها نمايش داده بشه؟
    با همون تعدادي كه توي index نمايش داده ميشه
    :?

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۱

    با کوئری. یا افزونه...(آخرین نوشته ها)

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۳

    من ميخوام كل نوشته نمايش داده بشه ها
    نه لينك نوشته ها
    يعني دقيقا تا جاي ادامه ي مطلب مثل صفحه index
    امكان پذيره با اين چيزايي كه گفتيد ؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۵

    اینکه تا ادامه ی مطلب نشون بده (اون جایی که more رو میزنی) و بقیه رو نشون نده نه...نمیشه ، اما کامل میشه مطالب رو نشون داد...کمی بازی با کوئری باید باشه...

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۲:۰۶

    نه من تا ادامه مطلب رو ميخوام ...
    هيچ راهي نداره يعني ؟
    پلاگيني خوراكي چيزي ؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۹

    چون داره از قالب و کد های مربوط به فایل single.php استفاده میکنه...
    اما شاید بشه یه کارایی کرد...مثلاً میتونی به جای the_content توی کوئری از the_excerpt استفاده کنی که خلاصه باشه(بشه)...

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۶

    ميشه كدش رو اينجا قرار بديد ؟
    من زياد با query آشنايي ندارم
    ساختارش رو نميدنم :-)

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۲

    کوئری:
    <?php query_posts('showposts=10'); ?>

    و زیر کوئری حلقه‌ی وردپرس رو قرار بدین.

    اگه با حلقه‌ی وردپرس هم آشنایی ندارین٬ گوگل کنین.

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۲

    شرمنده...من ایده رو دادم...منم زیاد با این کوئری ها بلد نیستم کار کنم...اگه توی پست های فروم رو هم دیده باشید در این مورد سوالاتی کردم که دوستان جواب دادند...

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۳

    الان پست ها نمايش داده ميشه اما چند تا مشكل يزرگ داره
    وقتي از تابع content استفاده ميكنم كل پست رو نشون ميده
    وقتي هم از تابع excerpt استفاده ميكنم اون قسمت هايي كه من ميخوام نشون نميده
    من توي پست هام بالاي هر پست يه عكس كوچولو دارم كه ميخوام حداقل اون نمايش داده بشه
    اما فقط متن رو نمايش ميده

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۷

    کد رو بزار اینجا ببینیم چیکار کردی...

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۴

    <?php query_posts('showposts=4'); ?>
    
    	<?php if (have_posts()) : ?>
    
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    			<div class="postindex" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    				<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to ','rhea'); ?><?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    
    <?php  // add_link_attr('the_content', __('Read more &raquo;','rhea'), 'target="_blank"'); ?>
    
    <?php // the_content(__('Read more','rhea')); ?>
    <?php   the_excerpt(); ?> 
    
    <a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" class="flink">[ توضيحات كامل ... ]</a>
  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۰

    اين كه به صورت راندوم نشون بده تابع خاصي نداره ؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۱:۵۱

    zitanix گفت:
    اين كه به صورت راندوم نشون بده تابع خاصي نداره ؟

    گفتی به صورت رندوم یه چیزی یادم افتاد... :D

    برو از افزونه ی post plugin library به علاوه ی یک افزونه ی دیگه از همون برنامه نویس به نام random post استفاده کن...با این میتونی هر جا که خواستی به تعداد مشخص نوشته هایی که زمینه ی دلخواه دارن نشون بدی.

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۱:۵۷

    اين افزونه دقيقا كاري كه من ميخوام ميكنه ؟؟؟
    كد رو ديدي ؟
    من ميخوام پست هايي كه توي single با تابع excerpt مياد به صورت رندوم باشه *-:)

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۰۵

    آره.این کار رو میکنه... :-)

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۲

    Testing ...

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۰

    پلاگين خوبي بود اما به كار من نيومد
    پلاگيني هست كه توي index پست ها رو به صورت تصادفي نشون بده ؟
    :?

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها