انجمن


این رو چجوری باید گذشت تو سایدبار؟  (۲۷ نوشته)

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۵

    سلام،

    آقا کسی‌ میدونه این رو چجوری باید گذشت تو سایدبار؟ http://twurl.nl/wan2ib

    بلاگ: http://erfanik.com/farsiblog

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۲:۲۳

    اگر کسی‌ می‌‌دونه چجوری این رو در سایدبر قرار باید داد به من ایمیل بزنه! :-)

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۲

    خب به‌صورت تصویر توی نوار کناری قرارش بدین٬ الان مشکل‌تون دقیقن با کدوم مرحله هست؟

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۶

    اگر دقت کنید، این فقط یک تصویر نیست. یک کد php است که درواقع کار آن شمارش است. بصورت متن نمی‌شود این کد را در سایدبر گذشت و راه دیگری نتوانستم پیدا کنم.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۴

    به‌صورت تصویر باید قرار بدین به این صورت:
    <img src="http://download.erfanik.com/Twittercounter/followers_test.php" />

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۸

    بصورت تصویر در کجا باید قرار بدم؟

    یک متن در سایدبر درست کنم و در آن کپی کنم ( این کار را کردم و نشد )یا در فایل‌های پوسته باید کپی کنم (در چه فایلی باید کپی کنم)؟

    خیلی‌ ممنون از زحمات شما!

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۴

    برای گذاشتن دستورات html توی ابزارک‌ها می‌تونین از این افزونه استفاده کنین:
    http://wordpress.org/extend/plugins/mycustomwidget/

  • lgodfather

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۸

    برای گذاشتن دستورات html توی ابزارک‌ها می‌تونین از این افزونه استفاده کنین:
    http://wordpress.org/extend/plugins/mycustomwidget/

    مرسی گناهکار! عجب افزونه جالب بود!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohammd
  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۷:۲۴

    واقعا شرمنده! ولی‌ این افزونه رو هم استفاده کردم و مشکل جدیدی به سراغم آمد! این دفعه به دلیل وردپرس فارسی‌ کد php از راست به چپ نوشته میشود و اشکال میگیره! :-(

    نگاه کنید: http://twurl.nl/b7vg7w

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۸:۳۲

    این ایراد ربطی به فارسی بودن و راست به چپ بودن نداره.

    لازم نیست شما دستور phpه سازنده‌ی اون تصویر رو توی یک ابزارک قرار بدین٬ همون دستوری که بنده دادم رو به‌عنوان یه دستور html استفاده کنین.

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۲:۲۹

    از دستوری که شما زحمت کشیدید و پست کردید استفاده کردم و نتیجه نداد. فکر کنم مشکل از اینجا باشد که این فایل php از ۲ فایل دیگر php که در همان دایرکتوری هستند استفاده می‌کند. :-(

    میتونید نتیجه استفاده از آن دستور را در این عکس مشاهده کنید: http://twurl.nl/8j0zat

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۵۴

    من فکر کردم اون یه تصویر هست که gd lib می‌سازه. الان دیدم که یه پس‌زمینه‌ست که عدد روش قرار میگیره.

    دستورات php که اون صفحه رو تولید می‌کنه این‌جا قرار بدین. (از تگ دستور استفاده کنین)

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۶:۲۳

    ۳ تا فایل وجود دارد. فقط در یکی‌ از فایلها باید تغیراتی‌ انجام داد و آن هم فایل follower_test.php است که در واقع همان لینک‌ای بود که به شما اول دادم.

    شما میتوانید همه این فایل‌ها را از اینجا دانلود کنید: http://twurl.nl/rolbps

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۴

    آقا جدأ دست شما درد نکنه کلی‌ پیگیر مطلب هستی‌!... انصافا که بدجوری تو این یکی‌ گیر کردم... هرچی‌ سرچ می‌کنم چیزی گیرم نمیاد. گفتم اگر تاحالا تشکر نکرده بودم بکنم که ضایع نباشه! ;-)

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۶

    تموم پرونده‌هایی که توی اون پرونده‌ی فشرده شده (که لینک دادین) هست رو توی پوشه‌ی پوسته‌تون قرار بدین.

    بعدش این خطوط رو به پرونده‌ی functions.phpه پوسته‌تون اضافه کنین: (اگه چنین پرونده‌ای وجود نداره ایجادش کنین)

    <?php
    include('xml2array.php');
    include('twitter.lib.php');
    
    function show_twitter_count() {
    $user = 'chocksy';
    $password = 'razvan';
    
    $twitter = new Twitter($user, $password);
    
    $friends = $twitter->showUser("xml",'18107925');
    $xml=new XML2Array();
    $arr=$xml->parse($friends);
    $followers=$arr['user']['followers_count']['value'].' <span style="font-size:12px;"><b>followers</b></span>';
    ?>
    <style>
    .twitter{
    	color:#FFFFFF;
    	font-family:Tahoma;
    	font-size:24px;
    	line-height:14pt;
    	background:url(<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/follow_me.png) no-repeat;
    	height:85px;
    	width:170px;
    	padding:35px 0 0 57px;
    	text-decoration:none;
    	cursor:pointer;
    }
    </style>
    <div>
    <a href="http://www.twitter.com/<?=$user?>" rel="extern" target="_blank" style="text-decoration:none;"><div class="twitter" id="tell_followers"><?=$followers?></div></a>
    </div>
    <?php } ?>

    بعد با استفاده از همون افزونه‌ای که لینکشو بالاتر داده بودم این تابع php رو در قالب یک ابزارک توی وبلاگ‌تون نمایش بدین:
    <?php show_twitter_count(); ?>

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۶

    آقا انصافا بازم شرمند.... ولی‌ کار نکرد... الان گذشتم همینطوری بمونه.. میتونید خودتون مشاهده کنید: http://erfanik.com/farsiblog

    پایین صفحه که بیرد فقط عنوان ابزرک رو مینویسه!

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۳:۵۵

    توی اون دستوراتی که توی functions.php گذاشتین٬ این دو خط رو:

    include('xml2array.php');
    include('twitter.lib.php');

    جایگزین کنین با:

    include(TEMPLATEPATH . 'xml2array.php');
    include(TEMPLATEPATH . 'twitter.lib.php');
  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۸

    همچنان مثل قبل خالی‌ مانده است
    http://erfanik.com/farsiblog

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۱

    اطلاعات بیشتر راجع این کد خواستی‌ میتون اینجا پیدا کنی‌>>>
    http://blog.ajaxmasters.com/#year/2009/month/1/title/Twitter-followers-counter-tutorial/post.htm

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۲

    اینو به‌عنوان یه ابزارک قرار بدین ببینم اون افزونه درست کار می‌کنه یا نه:
    <?php echo 'testing'; ?>

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۵

    گذاشتم... یه نگاه بنداز ببین چه جوریه.. قرار بود چیزی به نمایش در بیاد؟

    در ضمن یه عکس هم از صفحه‌ام گرفتم. یه نگاهی‌ بنداز ببین مشکلی‌ نیست! فکر کنم همون ماجرای فارسی‌ و راست به چپو اینا باشه ها!

    http://download.erfanik.com/Twittercounter/erors.png

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۲

    این عبارات رو از اول و آخر دستورات‌ه توی ابزارک‌ها حذف کنین:
    <?phpو?>

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۴:۴۲

    بکل دیگه سایت بالا نمیاد... فقط تیتر آخرین پست رو نشون میده

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۰

    فکر کنم اون افزونه یه موردی داشته باشه.

    افزونه رو غیرفعال/پاک کنین.

    افزونه‌ی php exec رو نصب کنین و از اون طریق توابع رو توی ابزارک‌ها قرار بدین.

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۴:۰۶

    گناهکار جان افزونه‌ها هیچ کدام کار نکردند... حیف که همهٔ راه‌ها رو امتحان کردم ولی‌ هنوز این چیزی که درست کردم رو نتونستم ازش استفاده کنم :)

    ممنونم از زحماتی که کشیدی.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۴

    php exec رو هم نصب کردین؟

  • erfanik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۵

    آره والا ولی‌ نشد که نشد...

درباره‌ی این موضوع