انجمن


توی قالب مشکل دارم  (۵ نوشته)

  • mohammad061

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۲
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه مشکل اساسی تو قالب دارم وقتی که عنوان سایت رو مینویسم دوجا نوشته میشه مثل عکس زیر
    http://www.uploadtak.com/images/k6172_Snapshot_20130620_16.png
    میخوام بدونم چطور میشه یکی از اینا رو حذف کرد چون این که دورش خط قرمز کشیدم اضافه هست تو یه قالب دیگه تست کردم مشکلی نداشت فقط این قالبه

    ممنون میشم اگر هرچی زودتر جوابمو بدید

  • aminbz

    آفلاین
    مدیر
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۵
    تشکر شده: ۱۲۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۱

    تنظیمات افزونه سئوتون رو چک کنید

  • mohammad061

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۲
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۷

    چک کردم باز مشکل خاصی ندیدم
    میشه بیشتر راهنمایی کنید

  • aminbz

    آفلاین
    مدیر
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۵
    تشکر شده: ۱۲۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۴

    فایل header.php رو ویرایش کنید و بین دو تگ <title> ... </title>
    کد زیر رو قرار بدید:

    <title><?php wp_title('&laquo;', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohammad061
  • mohammad061

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۲
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۶

    aminbz گفت:
    فایل header.php رو ویرایش کنید و بین دو تگ <title> ... </title>
    کد زیر رو قرار بدید:

    <title><?php wp_title('&laquo;', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>

    ببخشید یادم رفت بگم توی ادامه مطلب این مشکل پیش میاد ولی توی صفحه اصلی همون چیزی که توی افزونه سئو زدم هست

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.