آقا من هر پوسته ای رو میذارم در حالت پریویو سفید نشون میده و به غیر قالب کلاسیک نمیتونم قالب دیگه ای بذارم
آقا من هر پوسته ای رو میذارم در حالت پریویو سفید نشون میده و به غیر قالب کلاسیک نمیتونم قالب دیگه ای بذارم
لطفن برای موضوعاتی که ایجاد میکنین عنوانی مناسب و مرتبط با محتوای موضوع انتخاب کنین.
ببخشید.
آقا قالب در فایر فاکس خوبه ولی در آی ای نه
http://delal.ir/
این دو تا سوالی که مطرح کردین چه ربطی بههم و به عنوان موضوع دارن؟
در مورد مشکل اول : هیچ مشکلی نیست. بعضی پوسته ها توی پیش نمایش لود نمیشن.
خوب در مورد سوال دوم وبلاگ در فایر فاکس به خوبی نشان داده میشه ولی در ie نه لود نمیشه ....
:D خب یعنی با IE مشکل داره و باید مشکلش رو رفع کنی. احیاناً شما که از ویرابشگر دیداری استفاده نمیکنی؟ میکنی؟
میکنم
لطفا سایتم رو ببینید
خب...پس مشکل از پوسته نیست.
1_از ویرایشگر کد استفاده کنید.
2_ده نوشته ی آخرتون رو ویرایش کنید و با ویرایشگر کد ببینید. مطمئناً کد های اضافی زیادی همراه با ویرایشگر دیداری وارد نوشته هاتون شده و ساختار اونها رو به هم زده. کد های اضافی رو پاک کنید.
دستت درد نکنهواقعا که کارت درسته.....عالی بود واقعا داشتم از وردرس منصرف میشدم ولی با وجود اشخاصی مثل شما حالا زوده..راستی من مطالبم رو با چی ویرایش کنم که اینجوری نشه من از فرانت یج و آفیس استفاده میکنم. ;-)
به هیچ وجه ، تاکید میکنم به هیچ وجه از ویرایشگر دیداری استفاده نکنید. کدهای اضافی وارد شده باعث این مشکلات عجیب و غریب میشه.