انجمن


نحوه تبلیغات بنر در گوشه سیستم وبلاگدهی؟؟؟  (۴ نوشته)

  • inapply

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۹

    نحوه تبلیغات بنر در گوشه سیستم وبلاگدهی؟؟؟
    سلام دوستان.کسی میتونه راهنماییم کنه.من یه سیستم وبلاگدهی دارم.میخوام توی وبلاگها در گوشه یه بنر کوچیک قرار بدم.چطور باید این کار رو بکنم.ایا نیاز به کد داره یا افزونه ای هست که اینکار رو انجام بده؟اگه کد داره کدش چیه و در کدوم قسمت قرار بدم؟؟ممنون میشم کمکم کنین

  • Irana-server

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۶ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰

    inapply گفت:
    نحوه تبلیغات بنر در گوشه سیستم وبلاگدهی؟؟؟
    سلام دوستان.کسی میتونه راهنماییم کنه.من یه سیستم وبلاگدهی دارم.میخوام توی وبلاگها در گوشه یه بنر کوچیک قرار بدم.چطور باید این کار رو بکنم.ایا نیاز به کد داره یا افزونه ای هست که اینکار رو انجام بده؟اگه کد داره کدش چیه و در کدوم قسمت قرار بدم؟؟ممنون میشم کمکم کنین

    من قبلا این کد رو در قسمت index.php بالا قرار میدادم که در تمام وبلاگها نمایش میداد ولی بدیش اینه که در صفحه ی اصلی هم نشون میده برای از بین بردن اون باید تو گوگل سرچ کنی
    کد:
    ______________
    <div style="position: absolute; left: 1px; top: 1px;z-index: 100; width: 120px; border: #F0F0F0 1px solid; background-color: #fff; padding: 0; margin: 0" id="6350877">
    <div style="height: 15px; border-bottom: #F0F0F0 1px solid;padding-top: 2px; background-color: #fff; margin: 0;width:120px" ><div style="width:12px;padding: 0; margin: 0; float: right; cursor: pointer; color: #C0C0C0; font-size: 8pt;font-weight: bold; font-family: tahoma; text-align: center;" onclick="document.getElementById('6350877').style.display='none'">X</div>
    <div style="width:106px; padding: 0; margin: 0; float: left; text-align: center;"> تبلیغات</div>
    <div style="clear: both; padding: 0; margin: 0;"></div></div>
    <div style="position: relative;padding: 0; margin: 0;height:240px;width:120px;">
    <img border="0" src="http://up.iranahosting.ir/uploads/13726692996361.gif" width="120" height="240">
    </div></div>
    _______________

  • netsit

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۲

    سلام ... من بعد از تلاش زياد يك كدي را بصورت خيلي تصادفي پيدا كردم و گذاشتم توي سايت البته مديرتي روش نيست و همه كارهاش بصورت دستي هست و كمي وقت ميبره! از افزونه اي كه بالاي صفحه باز ميشه هم استفاده كردم كه در شبكه جواب نداد و براي هر وبلاگ بايد از كاربر بخواي افزونه را برات روشن كنه كه در عمل كاري نشدني است خلاصه ... سري به سايت من بزن ببين دوست داشتين كدش را بهتون بدم ... http://ariantadvin.ir موفق باشيد

  • Irana-server

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۰

    به جای اینکه اینهمه به خودت سختی بدی این کد رو قسمت index.php بذار اینهمه منت نکشی ازشون

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.