...فقط واسه کل این انجمن و... و تمامی سایتهای تقلیدگر ایرانی متاسفم که یه مقاله جامع توشون پیدا نمیکنی.
دوست عزیز،
سایت های بسیاری وجود دارند که درصورت جستجو موارد درخواستی شما درآن یافت خواهد شد. اما این انجمن مختص پشتیبانی از وردپرس می باشد و به چنین مواردی کمتر رسیدگی می شود.
آخه کدوم مدیر هاست این کارو برا من میکنه من ازشون یه بار کمک خواستم گفتن برو تو گوگل سرچ بزن یا به یه آدم متخصص بگو
اگر اندکی انتقاد پذیر باشید، بهتر است قبول داشته باشید که می بایست ابتدا در انتخاب سرویس دهنده دقت لازم را داشته باشید که مثل امروز با فروشندگان بی تجربه ای روبرو نشوید. چنین به اصطلاح! سرویس دهندگانی تنها به فکر درآمد هستند نه سرویس دهی. اگر سرویس دهنده ای دانش و توانایی ریستور یک فایل بک آپ را نداشته باشد بگونه ای با آبروی خود بازی کرده است.
ما تو ایرانیم دوست عزیز یعنی چیزی به عنوان فید بک(پاسخ گویی) وجود نداره!!!
متاسفانه این تصور اشتباهی است. سرویس دهندگان بسیاری هستند که هزار و یک کار برای مشتری انجام می دهند اما آنگونه که اشاره کردم، انتخاب نیز مهم است. هرچند متاسفانه چنین فروشندگانی درحال افزایش اند و روزانه چندین مورد در این انجمن مشاهده می شود که به این موضوع مربوط است.
*تمامی اطلاعات یک سایت (بغیر از فایل ها) در فایل دیتابیس ذخیره می گردد. اگر فایل دیتابیس را در اختیار داشته باشید می توان اطلاعات قبل را بازگرداند. فایلی با چنین پسوندی: example.sql
موفق باشید