Hmed
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۳۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۷
با عرض سلام و تبریک سال نو به همه عزیزان
من به تازگی در وردرس وبلاگی ایجاد کردم ولی نمیدونم چه جوری باید قالب فارسی را جایگزین کنم در ضمن سرچ هم کردم چیزی نیافتم!
آیا وردپرس به وبلاگهایی که رایگان هستند چنین اجازه ای رو میده؟؟؟
لطفا اگر هم پولی هست راهنمایی کنید چگونه باید این کار رو بکنم.
با تشکر
Hmed
آفلاین
عضو
#
۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۴
سلام دوست عزیز به انجمن وردپرس خوش اومدی :-D
در پاسخ سوال متاسفانه وردپرس به کاربران وبلاگ رایگان اجازه آپلود قالب و تغییر کد قالبهای موجود نمیده و شما تنها میتونی از قالبهایی که در قسمت
Appearance==>پوسته ها
وجود داره یکی رو انتخاب کنی و همونطور که مشاهده میکنید متاسفانه قالبها فارسی نیستن!
برای اینکه بتونید یک وبلاگ یا بهتر بگیم سایت با قالب فارسی وردپرس داشته باشید باید یک هاست و دامین خریداری کنید و سیستم مدیریت محتوای ورد پرسو روش نصب کنید.
اینجا باید گفت که هنوز امکان وبلاگ نویسی رایگان, راحت و بدون دردسر برای فارسی زبانان در ورد پرس فراهم نشده و مشخص نیست این تبلیغات گسترده برای چه منظوری هست ؟؟!!!!!
اما شما دوست عزیز اگر بازهم علاقه دارید در وردپرس فعالیت کنید مقاله زیر میتونه راهنمای خوبی برای شما باشه:
آموزش ساخت وبلاگ در وردپرس :
websaz.files.wordpress.com/2008/03/howtocreatewebloginwordpresscom.pdf
در آخر ازتون خواهش میکنم اگر سوال دیگه ای داشتی مزاحم من نوشو و از کاربران باسابقه و فعال این انجمن کمک بخواه چون این عزیزان بسیار علاقهمند هستن تا چیزهایی رو که در همین انجمن از مدیران محترمش یاد گرفتن در اختیار دیگر دوستان که تازه وارد وردپرس شدن قرار بدن و از سوالات تکراری خسته نمیشن !!!
موفق باشید @},-
آزاد
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۱۷
#
۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۲:۳۴
سلام دوست عزیز به انجمن وردپرس خوش اومدی
شما که خودتان سوال را پرسیده اید ! :-/
امین / iishtar
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۴۲
#
۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۰
قضیه چیه؟
ملت خودشون سوال میکنن و خودشون جواب میدن
اما احتمالا دلیل موجهی دارن
حامدجان اگه لطف کنین و دلیل این کارو بنویسید خیلی خوب میشه
Hmed
آفلاین
عضو
#
۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۷
به به بالاخره یکی پیدا شد عکس العملی نشون بده فکر کردم این انجمن کلا تعطیل شده!!!
زمانی که من این تاپیک زدم این سوال برام مطرح بود تا اینکه اون مقاله پیدا کردم و قضیه برام روشن شد. از اونجا که میدونستم کسی به این سوال پاسخ نمیده یا حداقل چند هفته بعد جواب میده خودم پاسخشو نوشتم تا کسی که از طریق سرچ به اینجا میرسه دست خالی نره
باید بگم که من از این کارها زیاد میکنم بار اولم نیست معمولا هم جاهایی که اعضای تنبلی دارن این اتفاق پیش میاد...
کوچی
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۱۹
#
۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۹
با سلام وتبریک سال نو به همه ورد پرسی ها دست کم باید مینوشتی این پرسش نیست مثل بقیه! ولی در کل اطلاعات خوبی بود ای کاش به عنوان این پرسش نیست نوشته بودی
و درسته که ما ناشی هستیم ولی به این خاطر اومدیم تو انجمن ثبت نام کردیم که جوابها را بگیریم! اینکه فوری بعضی از اساتید جواب نمیدن یا بعضی تازه واردها به خاطر اینکه شاید یکی بهترینش را بنویسه وجواب کاملتری بده ورنه اینجا همیشه فعال بوده وهست من روزی سی بار سرمیزنم!
ولی اینو میدونیم که:
چو دانـــــــــــــــــــــــی و پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرسی سوالت خــــــــــــــــــــــــطاست
Hmed
آفلاین
عضو
#
۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۲
kouchi عزیز شما دقت نکردی
من گفتم قبلا پاســــــــــــــخو نــــــــــــــــمیدونستم ....
اما حالا که اینقدر فعالیت در این انجمن زیاده لطفا این سوال منو هم پاسخ بدید ;-]
در حال حاضر وردپرس چقدر فضا برای آپلود به وبلاگهای رایگان میده ؟؟؟
کوچی
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۱۹
#
۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۱
حامد جان پول زبان بسته را دیگه نفرستید اونور آب من یک هاست و دامین خریدم با سی پانل و کلی خدمات ایمیل نامحدود و قابلیتهای پارک و نصب هزارتا وبلاگ که من راحت چندتا درست کردم برای تست ویکی دوتا هم رسمی دارم البته اگر فضا خریدنی وردپرس دایمی باشد حرفی دیگه است ولی اگر سر سال بیاد بگه تجدید کن دوباره همون درد وسر تازه حالا بیا وپی پال و محاصره اقتصادی و همکاری نکردن با اپی های کشور عزیزمان ووو
به عقل ناقص من :)) همون یک دومین ای ار یا دات کام و یک هاستینگ 500تایی بسه
نظر خودتون چیه ؟
Hmed
آفلاین
عضو
#
۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۳
اوه مای گاد :-o
منظور من خریدن هاست و دامین نبود.منظورم همون وبلاگ خامی که از وردپرس میگیرین بود ؟؟؟
امین / iishtar
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۴۲
#
۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۰
دوست من اگه میخواید وبلاگ وردپرسی داشته باشید بهترین گزینه نصب اون روی هاست شخصیه و بعد از اون استفاده از سیستم های بلاگ دهی مانند خود وردپرس.کام یا بلاگها است
به نظر من اگه برین روی بلاگها بهتره چون هم از فارسی خوب پشتیبانی میکنه و هم سه گیگ فضا میده و تیم پشتیبانی فعال و خوبی داره
ادرس : http://bloghaa.com
در ضمن من هیچ نسبتی با بلاگهایی ها ندارم و هدف من تبلیغ نیست
Hmed
آفلاین
عضو
#
۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۲
iishtar عزیز واقعا ممنون از بس راجب وردپرس و بلاگر خونده بودم که بلاگها رو یادم رفته بود :-P
ممنون از صراحت بیانت @},-