انجمن


اشکال در ترجمه افزونه  (۲۸ نوشته)

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۶

    سلام
    دوستان یک مشکلی کوچولو دارم برای ترجمه کردن افزونه ها !
    کامل توضیح میدم ببینید ایراد از کجاست :|

    ابتدا برای همه کلمات, تابع ترجمه گذاشتم
    http://www.gigaimage.com/images/q02fwt085vfzbcmyk6ky.jpg
    تنظیمات برنامه Poedit :

    http://www.gigaimage.com/images/b2r0yeiyywq3fbct9ax7.jpg
    http://www.gigaimage.com/images/qkou9o3ixb6xumxht8.jpg
    http://www.gigaimage.com/images/ho38lfnjf2lvrowd.jpg

    و بعد ترجمه چند کلمه برای تست:
    http://www.gigaimage.com/images/dk8mmpe1dcmo7skomkj.jpg
    و بعد کد فراخوانی افزونه:
    http://www.gigaimage.com/images/q517gt9kc3vunew80pih.jpg
    و در آخر این کلمه OfflineMode Settings را ترجمه کردم اما ترجمه نشد :-(
    http://www.gigaimage.com/images/7jaxua2b4wi515uuueos.jpg
    مشکل از کجاست ؟ :D

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۹

    اين طور كه من ديدم توي خط اول ( عكس اول ) بجاي o شما 0 نوشتي ! البته اين طور به نظر ميرسه
    فايل هاي poedit رو با نام fa_IR توي ريشه پلاگين بريز
    اگه پوشه زبان داره اون تو بريز
    خبرش رو بده

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۸

    اين طور كه من ديدم توي خط اول ( عكس اول ) بجاي o شما 0 نوشتي ! البته اين طور به نظر ميرسه

    چک کردم درست بود همون o هستش
    ببینید ابتدا OfflineMode Settings بوده که داخل تابع ترجمه گذاشتم, اینطوری شده:
    ?php _e('OfflineMode Settings','offlinemode'); ?>
    اگر تغییر هم بدمش فکر نکنم فرقی کنه!

    فايل هاي poedit رو با نام fa_IR توي ريشه پلاگين بريز

    من طبق این آموزش عمل کردم
    - اگر برای قالب می‌خواهید فایل ترجمه بسازید باید فایل po را fa_IR نامگذاری کنید و برای افزونه shakhes-fa_IR
    برای امتحان باز به همون چیزی که گفتی تغییر دادم بازم نشد :|

    اگه پوشه زبان داره اون تو بريز

    نه نداره :D

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۳

    افزونه چند تا فايل php داره ؟
    من تست كردم كردم كار كرد.

    _e رو به __ تغيير بده و تست كن

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۰

    افزونه چند تا فايل php داره ؟

    یه فایل بیشتر نداره

    من تست كردم كردم كار كرد.

    نمیدونم چه مرگشه ! افزونه که فارسی میکنم از هر 10 تا 5 تاش این مشکل رو دارند

    _e رو به __ تغيير بده و تست كن

    این کار رو هم کردم, توی تنظیمات همون کلمه غیب شد! ببین:
    قبل از کار:
    http://www.gigaimage.com/images/ouy9qvs8jirkh94x3kd.jpg
    بعد از کار:
    http://www.gigaimage.com/images/f2dr8rhos7mvf1nb4wsd.jpg
    :O

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۰

    لينك دانلود افزونه لطفا

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۰

    http://wordpress.org/extend/plugins/offlinemode/

  • farzadsg

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۲

    دادا یه کاری کن ... تو تنظیمات برنامه Poedit یعنی این قسمت :
    http://www.gigaimage.com/images/qkou9o3ixb6xumxht8.jpg
    تو قسمت پایین که آدرس دوباره نوشته شده ، به جای آدرس یه نقطه بزار "." البته بدون دابل کوتیشن . ببین مشکلت رفع میشه یا نه

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۶

    :-( نه بازم نشد!
    نمیدونم مشکل این افزونه ها با من چیه ؟ همه مراحل هم توضیح دادم و درست هم بودند اما نمیدونم مشکلش چیه :-?

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۳

    هر حركتي زدم جواب نداد
    بهتره دستي فارسي كنيد !

    اما كلا چيزي نداره بخواين فارسي كنين من موندم 2 تا گزينه ديگه فارسي كردنش چيه !؟ *-:)

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۰

    آخه فارسی سازی به طور دستی یکم نافرمه :D

    اما كلا چيزي نداره بخواين فارسي كنين من موندم 2 تا گزينه ديگه فارسي كردنش چيه !؟

    آره اینو برای امتحان روش کار کردم و مطرح کردم توی انجمن تا مشکلم حل بشه! ولی در کل افزونه جالبیه :D

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۶

    پرونده‌ی mo رو کجا گذاشتین؟

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۴

    قطعا كنار فايل اصلي ديگه جاي ديگه اي بايد باشه ؟
    يه پوشه هم هست كه توش 2 تا فايله

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۶

    پرونده‌ی mo باید توی پوشه‌ی plugins باشه.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۶

    Gonahkar:پرونده‌ی mo رو کجا گذاشتین؟

    اسکرین شات رو ببینید

    zitanix:يه پوشه هم هست كه توش 2 تا فايله

    آره! پوشه ای با نام SplashPages هست که استایل های افزونه هست
    :|

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۱

    دوستان مشکل حل شد! @},-
    گناهکار گفت: پرونده‌ی mo باید توی پوشه‌ی plugins باشه.
    این کار را کردم و مشکل حل شد. اما اگر قرار برای هر افزونه فایل های زبانش را بیرون از پوشه اش بریزیم, یکم نا فرم میشه

    http://www.gigaimage.com/images/3m75yejesyxno383w0yp.jpg
    http://www.gigaimage.com/images/mvwe1ghela5p7xbyra.jpg

    از همتون بابت کمک ممنون ;-)

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۱

    گناهکار گفت: پرونده‌ی mo باید توی پوشه‌ی plugins باشه.
    این کار را کردم و مشکل حل شد. اما اگر قرار برای هر افزونه فایل های زبانش را بیرون از پوشه اش بریزیم, یکم نا فرم میشه

    وقتی از تابع load_plugin_texdomain به‌صورت ساده استفاده کنیم این‌طوری‌ه می‌شه٬ اگه بخوایم پرونده‌های زبان کنار خود افزونه توی پوشه باشه باید از این ترکیب استفاده کنیم:
    load_plugin_textdomain('shakhes', str_replace(ABSPATH, '', dirname(__FILE__)), dirname(plugin_basename(__FILE__)));

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۰

    ممنون منم همین رو میخواستم ~O)
    من طبق آموزش در مستندات عمل کردم.پس لازم اونو هم تغییر بدید :D

  • farshad68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۵

    با سلام خدمت دوستان.
    من تو قسمت فراخوانیه پرونده mo مشکل دارم ، پرونده رو تو قسمت plugins هم گذاشتم ولی نشد....
    اینم کد php که در بالای فایل اصلی گذاشتم
    <?php load_plugin_textdomain('category-page-icons','wp-content\plugins\category-page-icons'); ?>

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۰:۰۶

    farshad68 گفت:
    با سلام خدمت دوستان.
    من تو قسمت فراخوانیه پرونده mo مشکل دارم ، پرونده رو تو قسمت plugins هم گذاشتم ولی نشد....
    اینم کد php که در بالای فایل اصلی گذاشتم
    <?php load_plugin_textdomain('category-page-icons','wp-content\plugins\category-page-icons'); ?>

    سلام, بک اسلش هارو به اسلش تغییر بدید!
    <?php load_plugin_textdomain('category-page-icons','wp-content\plugins\category-page-icons'); ?>
    تغییر بدید
    <?php load_plugin_textdomain('category-page-icons','wp-content/plugins/category-page-icons'); ?>

  • farshad68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۹

    سلام, بک اسلش هارو به اسلش تغییر بدید!
    <?php load_plugin_textdomain('category-page-icons','wp-content\plugins\category-page-icons'); ?>
    تغییر بدید
    <?php load_plugin_textdomain('category-page-icons','wp-content/plugins/category-page-icons'); ?>

    تغییر دادم،ولی نشد.
    اصلا جوری هست که انگار دستور php که وارد کردم وجود نداره ؛ چون موقع فعال شدن افزونه هم هیچ erori نمیده....
    پرونده mo رو هم در فولدر language هم در plugins و هم داخل خوده پوشه افزونه گذاشتم...
    امکان داره ایراد از خود افزونه باشه؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۵

    اگر امکان داره افزونه + فایل زیانی که ایجاد کردید یکجا بارگزاری کنید و اینجا قرار دهید

  • farshad68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۷

    mostafa1990 گفت:
    اگر امکان داره افزونه + فایل زیانی که ایجاد کردید یکجا بارگزاری کنید و اینجا قرار دهید

    فایل زبانیو کجا قرار بدم؟؟؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۵

    یکجا آپلود کنید و لینکش رو اینجا قرار دهید
    http://www.4shared.com/
    http://rapidshare.com/

  • farshad68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۵

    اینم لینک دانلود فایلم .
    http://rapidshare.com/files/422071507/category-page-icons.zip
    که در قسمت اصلی افزونه تو خط اول کدها را خودم وارد کردم.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۷

    تابع ترجمه داشت اما بهش شاخص اضافه نکرده بود
    مثلا:
    <?php _e('Add / Delete icons'); ?>
    که باید اینطوری می شد:
    <?php _e('Add / Delete icons','category-page-icons'); ?>
    اسم فایل زبان رو هم به نام های زیر در داخل افزونه قرار بدی مشکلت حل می شه:

    category-page-icons-fa_IR.mo
    category-page-icons-fa_IR.po
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    farshad68
  • farshad68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۰

    دوست عزیز این eroro میده...

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\wordpress-fa\wp-content\plugins\lightbox-plus\lightboxplus.php:3) in C:\xampp\htdocs\wordpress-fa\wp-includes\pluggable.php on line 890

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۴

    مشکل از افزونه lightbox-plus هست.
    افزونه + فایل زبان

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    farshad68

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها