انجمن


فیلتر کردن جستجو  (۲ نوشته)

  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱ سال پیش
    ۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۸

    من یه کوئری نوشتم که میاد کاربرایی که مثلا شهرشون تهران هست رو میگیره و مطالبشونو داخل صفحه سرج نشون میده ولی مشکلی که هست اینه که مثلا الان 80 تا مطلب دارم که داخل 8 صفحه نشون میده وقتی این کد اجرا میشه و کاربر مربوطه فقط یه مطلب داره ، این یه مطلب رو داخل 8 صفحه تکرار می کنه.
    چکار کنم؟

    <?
    $cityidostan=$_GET['city'];
    $your_user_search = new WP_User_Query( array(
        'meta_key' => 'city' ,
        'meta_value' => $cityidostan
        ));
    $listers = $your_user_search->get_results();
    $lister_ids = array();
    foreach($listers as $lister) {
        $lister_ids[] = $lister->ID;
    }
    
    $authors = implode(',', $lister_ids);
    echo $authors;
    
       $query = new WP_Query( array( 'author' => $authors ) );
    ?>
    <?php if(have_posts()) : ?>
    <?php while($query->have_posts()) : $query->the_post(); ?>
    
    <a class="cataegorysa" href="<?php the_permalink() ?>"><div class="post"><div class="post-box"><div class="img-contentt"><?
    if ( $attach ) {$content .= $attach;}?>
    <?php if ( $thumb[0] ){echo ("<img src=$thumb[0] alt='ابزار دسته دوم'/>");
    } else { ?><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/Default-Car.jpg" alt="<?php the_title(); ?>" /><?php } ?>
    </div>
    <table style="padding:11px 0;width:75%">
    <tr height="40px" valign="top">
    <td style="width:270px"><h2><?php echo the_title(); ?></h2>
    <span class='span-count'>[<?php echo human_time_diff(get_the_time('U'), current_time('timestamp')) . ' قبل'; ?>]</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><?php the_content_rss('', TRUE, '', 10); ?></td>
    <td style="width:100px;text-align:left"><?php $checkTavafoghi = get_post_meta ($post->ID, 'cf_price',ture);
    if ($checkTavafoghi){echo ($checkTavafoghi . 'تومان');}else{echo ("توافقی");}?></td>
    </tr>
    </table></div></div></a><?//}?>
    <?php endwhile;wp_page_numbers();?>
    
    <?php endif; ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    تناسب اندام
  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۰

    اینو اضافه کردم درست شد

    query_posts(
    		array(
    			'post_type' => 'post',
    			'author__in' => $authors,
    			'paged' => $paged
    		)
    	);

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها