Sasy360
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۰
#
نوشته شده: ۱۷ سال پیش
۶ مهر ۱۳۸۶ - ۱۳:۱۹
سلام به همه ی بچه های تیم وردپرس فارسی
من پس ورد ورودم رو به کنترل پانل WPم گم کردم، رو قسمت ارسال مجدد رمز عبور هم که میزنم و e-mailم رو وارد میکنم، میگه فرستادیم ولی تا حالا که هیچی نفرستاده!
میخواستم بدونم راه دیگه ایی برای ریست و یا تعویض رمز عبور وجود نداره؟
shahvar
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۶۶
#
۶ مهر ۱۳۸۶ - ۱۵:۳۸
قسمت Bulk يا Spam ايميل خودتو چك كن
Sasy360
آفلاین
عضو
#
۸ مهر ۱۳۸۶ - ۱۲:۴۳
قسمت Bulk يا Spam ايميل خودتو چك كن
شاهوار جان e-mailیی کلا نفرستاد! ولی خوشبختانه رمز عبورم خودم رو پیدا کردم! راستی چرا وردپرس بد لود میشه؟ مثلا وقتی میخوام پست جدید بفرستم بعضی موقع ها دکمه ی ارسال نمیاد و باید صفحه رو بارگزاری مجدد کنم!
martianboy
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۱۳
#
۸ مهر ۱۳۸۶ - ۱۵:۲۳
راستی چرا وردپرس بد لود میشه؟ مثلا وقتی میخوام پست جدید بفرستم بعضی موقع ها دکمه ی ارسال نمیاد و باید صفحه رو بارگزاری مجدد کنم!
بله؟! میشه دقیقتر بگید؟ مثلا مرورگرتون چیه، وردپرس رو روی لوکال نصب کردید یا روی وبسایت؟
Sasy360
آفلاین
عضو
#
۱۰ مهر ۱۳۸۶ - ۱۶:۳۶
بله؟! میشه دقیقتر بگید؟ مثلا مرورگرتون چیه، وردپرس رو روی لوکال نصب کردید یا روی وبسایت؟
مرورگرم آخرین نسخه فایر فاکس هست، وردپرسم هم روی لوکال هاست هست [اصلا یعنی چی لوکال هاست؟!]
Babak
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۳
#
۱۰ مهر ۱۳۸۶ - ۲۱:۲۵
براي Reset كردن Password ميتونيد از اين روش استفاده كنيد:
http://wordpress.org/support/topic/118810
البته اگر به FTP هاستتون دسترسي داشته باشيد!
utopia
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۹
#
۱۱ مهر ۱۳۸۶ - ۰۶:۲۹
یه روش دیگه که خود من ازش استفاده کردم، استفاده ار PHPMyAdmin هستش:
توضیحاتش توی لینک زیره:
http://codex.wordpress.org/Resetting_Your_Password
لطفاً نگید که مشکل حل شده بود. این رو نوشتم یادگاری بمونه ;)
shahvar
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۶۶
#
۱۱ مهر ۱۳۸۶ - ۱۱:۱۱
مرورگرم آخرین نسخه فایر فاکس هست، وردپرسم هم روی لوکال هاست هست [اصلا یعنی چی لوکال هاست؟!]
به طور خلاصه بايد بگم :
لوكال هاست : يعني اينكه شما تو كامپيوتر خودتون يه سرور مجازي درست كرده باشيد و تو اين روش لازم نيست فايلهاتون رو رو هاست خودتون آپلود كنيد و تغييرات بديد و نتايج رو با اينترنت ببينيد .
در لوكال هاست همه كارها در سيستم خودتان انجام ميشه و نيازي به اينترنت نيست . براي ساخت يك لوكال هاست بر روي سيستمتان نرم افزارهاي مختلفي وجود داره كه يكي از بهترينشون Easy-php هستش .
با توجه به توضيحاتي كه دادي اين طور به نظر ميرسه كه شما رو لوكال هاست الان نيستي و روي يك سرورواقعي داري تست مي كني
Sasy360
آفلاین
عضو
#
۱۱ مهر ۱۳۸۶ - ۱۸:۱۶
ممنون از توضیحات دوستان برای ریست کردن رمز عبور
به طور خلاصه بايد بگم :
لوكال هاست : يعني اينكه شما تو كامپيوتر خودتون يه سرور مجازي درست كرده باشيد و تو اين روش لازم نيست فايلهاتون رو رو هاست خودتون آپلود كنيد و تغييرات بديد و نتايج رو با اينترنت ببينيد .
در لوكال هاست همه كارها در سيستم خودتان انجام ميشه و نيازي به اينترنت نيست . براي ساخت يك لوكال هاست بر روي سيستمتان نرم افزارهاي مختلفي وجود داره كه يكي از بهترينشون Easy-php هستش .
با توجه به توضيحاتي كه دادي اين طور به نظر ميرسه كه شما رو لوكال هاست الان نيستي و روي يك سرورواقعي داري تست مي كني
بله شاهوار جان رو هاست اینترنتی هست، آدرسشم sasy.ir هست، اون مشکل لود کردنم نمیدونم چی شده که حل شده!
morteza0919
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۸ مهر ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۱
سلام من رمز وردپرس رو هك كردن وديگر بارمز قبلي وارد وردپرس نميشود چگونه ميتوانم از طريق هاست رمز وردپرس رو تغيير بدم؟