انجمن


مشکل با div و float  (۸ نوشته)

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۶ - ۱۶:۳۸

    باز هم یه مشکل دیگه :(
    وقتی که برای مثال دو تا div توی هم بکار میبریم

    <div>
    	<div></div>
    </div>

    و به div داخلی float:right; بدیم دیگه اون div داخل div اولی نیست

    <div>
    	<div style="float:right;"></div>
    </div>

    این مشکل برای زمانیه که اگر div اول یک بکگراند داشته باشه دیگه برای div دوم اعمال نمیشه در کل چیزی از div اول برای div دوم اعمال نمیشه.

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۸۶ - ۱۲:۳۶

    علتش اینه که div داخلی دیگه یه باکس حساب نمی‌شه. رو هوا شناور می‌شه! الان این کدی که دادی هیچی توش مشخص نیست که دقیقا می‌خوای چیکار کنی. چون برای حالتای مختلف، روش‌های مختلفی هم وجود داره. ولی خوب فعلا، یه div دیگه بذار بعد از div دومی اینجوری:

    <div>
    	<div style="float: right;"></div>
    	<div style="clear:right"></div>
    </div>

    ببین کار می‌کنه یا نه. کلا بدگیریه.

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ مهر ۱۳۸۶ - ۲۰:۰۸

    روش شما کار نکرد.
    یکی از دوستان به من گفت از این روش استفاده کنم:

    <div style="overflow:auto">
    	<div style="float:left"></div>
        <div style="float:right"></div>
    </div>

    ولی این روش در ie6 مشکل داره
    ای لعنت بر این ie که هرچه میکشم از اوست

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ مهر ۱۳۸۶ - ۲۱:۰۳

    بیشتر توضیح بده که چی کار می خوای بکنی . بهتره کد های کامل رو قرار بدی

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مهر ۱۳۸۶ - ۲۲:۱۰

    راه حلی پیدا نشد ؟! منم به این مشکل برخوردم . تصویر پشت زمینه قبول نمی کنه مگه با overflow:auto که آی ای زیاد ساپورتش نمی کنه...

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مهر ۱۳۸۶ - ۲۳:۳۰

    چرا من پیدا کردم div اول رو height:100% کن تو ie6 درست میشه

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مهر ۱۳۸۶ - ۲۳:۵۶

    height رو یک درصدم بذاری درست می‌شه.

    به هر حال همون‌طور که گفتم بستگی داره که چه کاری می‌خواین انجام بدین. مشکلات زیادی وجود داره که هر کدومشون راه حل مخصوص به خودشون رو دارن.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۶ - ۰۶:۵۸

    Ali گفت:
    چرا من پیدا کردم div اول رو height:100% کن تو ie6 درست میشه

    دقیقا دیروز منم به همین راه رسیدم ... :D

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها