انجمن


چگونه فایلهای زبان قالب را به یک پوشه انتقال و آن را فرا  (۶ نوشته)

  • m3ysam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۱
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۴

    با توجه به این تاپیک که دوستمون گناهکار بست!
    طبق فرمایشات ایشون در اینجا تاپیک زدم!

    میخوام کاری کنم که قالب مثلا دارای ۴ تا فایل ترجمه زبان مختلف مثل : فارسی و فرانسه و عربی و ترکی باشه!
    و اگر مثلا یکی از کاربران یک کدام از این ۴ زبان را نصب کرده باشد فایلهای زبان مربوط به زبان اون کاربر فراخوانی بشه!
    و میخوام این فایلهای زبان در فولدری به نام languages قرار بگیره به جای اینکه در ریشه اصلی قالب باشد!

    ممنون میشم راهنمایی کنید!

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۲:۳۶

    فكر ميكنم بايد از 4 تا Index استفاده كنيد
    راه حل معمولش هميشه اين طوري بوده و من تاحالا وبلاگ وردپرسي نديدم كه قابليت تغيير زبان داشته باشه
    راه دوم !
    فايل زبان توسط يك خط كد در هدر قرار ميگيره
    بايد با استفاده از دسترات php زبان پيش فرض مرورگر را تشخيص دهيد و سپس بر طبق آن توسط دستور if فايل زبان را فراخواني كنيد.

    پ.ن : بايد برم حتما php هم ياد بگيرم اين طوري نميشه :D

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۶

    شما دقیقن چی می‌خواین؟ می‌خواین که زبان پوسته با توجه به چیزی که کاربر در wp-config می‌نویسه هماهنگ بشه یا این‌که خوده پوسته جدای از زبان وردپرس٬ قابلیت انتخاب زبان داشته باشه؟

  • m3ysam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۱
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۲:۱۶

    با سلام

    zitanix جان ممنون از راهنماییت ولی راه حل ساده تری هم باید باشه!

    Gonahkar گفت:
    شما دقیقن چی می‌خواین؟ می‌خواین که زبان پوسته با توجه به چیزی که کاربر در wp-config می‌نویسه هماهنگ بشه یا این‌که خوده پوسته جدای از زبان وردپرس٬ قابلیت انتخاب زبان داشته باشه؟

    ممنون گناهکار جان
    بله من میخوام با توجه به چیزی که کاربر در wp-config می‌نویسه هماهنگ بشه! دقیقا مثل قالب Geare
    لطفا ما رو راهنمایی کنید

    با تشکر

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۰

    توی این دستور٬ شاخص رو با توجه به شاخصی که توی پوسته به‌کار بردین تغییر بدین.

    <?php load_theme_textdomain('shakhes', get_template_directory() . '/languages'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    shayan moradi
  • m3ysam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۱
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۰

    با سلام
    بسیار ممنونم @},- @},-
    مشکل حل شد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.