انجمن


مشکل افزودن پرونده چندرسانه‌ای بعد از آپدیت  (۴ نوشته)

  • maya

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۳
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۴

    من وردپرسم رو به 3.6.1 آپدیت کردم . بعد از آپدیت وقتی میخوام مطلب جدید اضافه کنم افزودن پرونده چندرسانه‌ای بدرستی کار میکنه و باز میشه ولی وقتی میرم تو ویرایش مطلب ، و میخوام برای مطلبی که قبلا گذاشته ام تصویری جدید قرار بدم وقتی روی افزودن پرونده چندرسانه‌ای میزنم اصلا برام باز نمیشه. ! (به عبارتی دیگه با کلیک بر روی افزودن پرونده چندرسانه‌ای هیچ عملی اتفاق نمیوفته)
    دلیلش میدونید چیه؟

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۱۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۴

    اگر تنها پس از آپدیت این مشکل رخ داده است، می توانید وردپرس را ازطریق گزینه "راه اندازی مجدد" راه اندازی کنید.

  • pooyaazizi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰

    برای من هم همین اتفاق افتاده . هر بار باید راه اندازی مجدد را بزنم تا بخش آپلود کار کنه و محتوای کتابخانه رو نشون بده . در ضمن همه جا عکس رو نشون می ده جز درون مطلب . نمی دونم باید چکار کنم . لطفا راهنمایی کنید

  • mahdimbs24

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۲

    pooyaazizi گفت:
    برای من هم همین اتفاق افتاده . هر بار باید راه اندازی مجدد را بزنم تا بخش آپلود کار کنه و محتوای کتابخانه رو نشون بده . در ضمن همه جا عکس رو نشون می ده جز درون مطلب . نمی دونم باید چکار کنم . لطفا راهنمایی کنید

    کش مرورگرتون رو پاک کنید یا از مرورگر دیگه استفاده کنید ...

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.