انجمن


صفحه سفید هنگام ورود به سایت  (۴ نوشته)

  • Rishter

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱

    با عرض سلام و خسته نباشید

    من از افزونه Theme My Login واسه ورود به سایتم استفاده کردم . حالا اومدم و توی قالبم فراخوانی میکنم به صورت ابزارک ولی وقتی لاگین میشم به ی صفحه سفید میره و هیچی نشون نمیده و باید دکمه بازگشت مرورگر رو بزنم . درضمن وقتی رو لوکال هاست تست میکنم مشکلی نداره ولی وقتی تو هاست آپلود میکنم اینجوری میشه . کدهای فایل Function.php هم اینا هستن :

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    register_sidebar( array (
    'name'=> 'login',
    'before_widget' => '<section id="%1$s">',
    'after_widget' => '</section>',
    'before_title' => '<h2>',
    'after_title' => '</h2>'
    ));
    ?>
    
    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    register_sidebar( array (
    'name'=> 'signup',
    'before_widget' => '<section id="%1$s">',
    'after_widget' => '</section>',
    'before_title' => '<h2>',
    'after_title' => '</h2>'
    ));
    ?>
  • mahdimbs24

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۰

    فاصله ها رو از فایل پاک کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rishter
  • Seo one

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۰
    تشکر شده: ۸۹ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۹

    بهتر به مدیر هاست بگید براتون نمایش خطا ها رو فعال کنه تا از این به بعد اگه با این جور مشکلی برخورد کردید بدونید دقیق مشکل از کجاست و راحت تر حل میشه

    همون جور که دوستم گفت اون فاصله باید برداشته بشه همیشه به یاد داشته باشید بین دو کد مختلف تو این فایل هیچ فاصله ای نباید باشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mahdimbs24 - Rishter
  • Rishter

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۳

    مشکلم حل شد ممنون .

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.