hamedzahed
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۶
سلام دوستان من هم از جدیدترین نسخه ی وردپرس فارسی استفاده میکنم 3.6.1–fa_IRالان چند وقتیه می خوام یه عکس آپلود کنم پیغام خطا میده-ولی وقتی میرم تویه قسمت کتابخانه میبینم عکس آپلود شده ولی از طریق افزودن پرونده چند رسانه ایی میزنه خطا-این اتفاق تقریبا یه هفتست که افتاده قبلا اینجوری نبودش
جالب اینه که وقتی دوباره میرم وردپرس رو بروز رسانی میکنم مشکل حل میشه ولی بعد 1 روز دوباره خطا میده لطفا یکی راهنمایی کنه؟
mahdimbs24
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۰۱
#
۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۱
hamedzahed گفت:
سلام دوستان من هم از جدیدترین نسخه ی وردپرس فارسی استفاده میکنم 3.6.1–fa_IRالان چند وقتیه می خوام یه عکس آپلود کنم پیغام خطا میده-ولی وقتی میرم تویه قسمت کتابخانه میبینم عکس آپلود شده ولی از طریق افزودن پرونده چند رسانه ایی میزنه خطا-این اتفاق تقریبا یه هفتست که افتاده قبلا اینجوری نبودش
جالب اینه که وقتی دوباره میرم وردپرس رو بروز رسانی میکنم مشکل حل میشه ولی بعد 1 روز دوباره خطا میده لطفا یکی راهنمایی کنه؟
اصولا ربطی به وردپرس نداره و مربوط به تنظمیات امنیتی هاستیک شما هستش
برای حلش میتونید پرمیشن های پوشه wp-content و uploads وزیر مجموعه های uplads رو 777 قرار بدید
Araz
آفلاین
کاربر فعال
تعداد نوشتهها: ۱۵۰۴
#
۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۷
در بخش تنظیمات، به رسانه مراجعه کنید و تیک "پروندهها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن" را بردارید.
درصورت عدم رفع مشکل، آنرا با سرویس دهنده درمیان بگذارید.
دسترسی 777 به چنین فولدر هایی بخصوص wp-content ازنظر امنیتی صحیح نیست.