انجمن


ایجاد "مطالب قبلی"  (۱۲ نوشته)

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۹

    سلام
    میخواستم در انجمن سرچ کنم ولی نمی دونستم چی باید سرچ کنم
    من یه چیزی شبیه این قسمت مطالب قبلی (پایین صفحه) سایت پی سی ورد میخوام ، میشه لطف کنید راهنمایی کنید ؟!
    http://p30world.com/
    با افزونه باید این کار را کرد یا باید تغییر در تمپلیت داد ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amir200@yahoo.com -
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۲:۳۷

    با استفاده از ابزارک میتونید.
    ۱۰ یا ۲۰ پست آخر.
    اون چیزی که میخوایید رو جستجو کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۹

    من میخوام از ده پست به بعد در پایین به عنوان مطالب قبلی نمایش داده بشه ، یعنی از پست شماره یازده به بعد در اون قسمت نمایش داده بشه
    همینکاری که پی سی ورد کرده !

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۶

    جایی دیدم که میشه با گذاشتن این تگ مقدار مطالب آخر را نمایش داد
    <ul><?php get_archives('postbypost','10','custom','<li>','</li>'); ?></ul>
    میشه طوری این کد را ویرایش کرد که از ده مطلب اخیر به بعد را نمایش بدهد ؟
    ( رو نوشت به آقای گناهکار )

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۵:۵۱

    تنظیمات --> خواندن--> بیشترین تعداد نوشته‌ها در هر برگه‌ی وبلاگ
    بعد به روز رسانی کنید احتیاج به اون تگ نیست.

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۴

    oshgool گفت:
    تنظیمات --> خواندن--> بیشترین تعداد نوشته‌ها در هر برگه‌ی وبلاگ
    بعد به روز رسانی کنید احتیاج به اون تگ نیست.

    ببین اوشگول من میخوام در صفحه اول سایت ده پست نمایش داده بشه و ده پست بعدی بصورت فقط تایتل شبیه همون کاری که پی سی ورد در پایین صفحه کرده !
    فکر میکنم اگر اون کد را بشه طوری تنظیم کرد که ده مطلب اول را نمایش نده درست میشه ؟

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۰

    خوب باید یه کویری به تمتون اضافه کنید و تم باید ویرایش بشه که جستجو کنید کویری رو میتونید پدا کنید.

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۶

    من خیلی سر در نمیارم ، شما میتونی کمک کنی ؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۰

    در انجمن جستجو بفرمایید query
    مقالات و آموزش های زیادی موجوده برای کمک به شما.

  • amir200@yahoo.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۳

    سلام این کد برایس صفحه بندی بلاگ فا ست
    این کد را دقیقا بعد از </BLOGFA>
    <style type="text/css">.pgin { direction:rtl; font-size:1.2em; height:30px; margin:40px 0 0; color:#00ff7f; padding-bottom: 20px; text-align: center;}
    .pgin a:link, .pgin a:visited {border:1px solid #666666; color:yellow; display:inline-block; margin:0 3px; padding:1px 5px; font face:Tahoma; font-size:9pt; text-decoration:none;}
    .pgin a:hover, .pgin a:active { color:#000000;}.pgin a.current:link, .pgin a.current:visited { background-color:#dcdcdc; border:1px solid #dcdcdc; color:red; cursor:text;}</style>
    <div class=pgin><h5>صفحات سایت</h5><center>/?p=1" '>1/?p=2"'>2/?p=3" '>3/?p=4" '>4/?p=5"'>5/?p=6" '>6/?p=7" '>7/?p=8" '>8/?p=9" '>9/?p=10" '>10/?p=11" '>11/?p=12" '>12/?p=13" '>13/?p=14" '>14/?p=15" '>15/?p=" <-BlogUrl->/?p=16" '>16/?p=17" '>17/?p=18" '>18/?p=19" '>19/?p=20" '>20/?p=21" '>21/?p=22" '>22/?p=23" '>23/?p=24" '>248/?p=25" '>25/?p=26" '>26
    </div></center>

  • مجله اینترنتی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۴
    تشکر شده: ۸۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۶

    amir200@yahoo.com گفت:
    سلام Rahgozar
    برای کجا می خوای

    عزیزم این مال 4 سال پیشه!!

  • amir200@yahoo.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۷

    سلاماین کد صفحه بندی بلاگفاست
    این کد را دقیقا بعد </BLOGFA> قرار دهید
    <style type="text/css">.pgin { direction:rtl; font-size:1.2em; height:30px; margin:40px 0 0; color:#00ff7f; padding-bottom: 20px; text-align: center;}
    .pgin a:link, .pgin a:visited {border:1px solid #666666; color:yellow; display:inline-block; margin:0 3px; padding:1px 5px; font face:Tahoma; font-size:9pt; text-decoration:none;}
    .pgin a:hover, .pgin a:active { color:#000000;}.pgin a.current:link, .pgin a.current:visited { background-color:#dcdcdc; border:1px solid #dcdcdc; color:red; cursor:text;}</style>
    <div class=pgin><h5>صفحات سایت</h5><center>/?p=1" '>1/?p=2"'>2/?p=3" '>3/?p=4" '>4/?p=5"'>5/?p=6" '>6/?p=7" '>7/?p=8" '>8/?p=9" '>9/?p=10" '>10/?p=11" '>11/?p=12" '>12/?p=13" '>13/?p=14" '>14/?p=15" '>15/?p=" <-BlogUrl->/?p=16" '>16/?p=17" '>17/?p=18" '>18/?p=19" '>19/?p=20" '>20/?p=21" '>21/?p=22" '>22/?p=23" '>23/?p=24" '>248/?p=25" '>25/?p=26" '>26
    </div></center>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.