انجمن


کاربرد تگ div  (۲۴ نوشته)

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۹

    سلام به همه دوستان و خسته نباشيد به كساني كه ماهارو راهنمايي كرده و مشكل ماهارو حل ميكنند. @},-
    با استفاده از تگ div مي خوام يه نوشته اي رو در index.php در وسط صفحه قرار بدم.لطفا بگيد با تگ div چه بايد بكنم؟ :-?

  • mahdysharifi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۶

    <div style="text-align:center">نوشته شما</div>

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۹

    خيلي متشكرم :D
    حالا اگه بخوام اين دستورو تو قالب قرار بدم
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    آيا با همين دستور كه گفتي
    <div style="text-align:center">نوشته شما</div>
    مي تونم؟؟ :-?

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۲

    امتحان کن ببین میشه؟ نشد بگو

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۰

    نشد :((
    من از افزونه wp-page-numbers مي خوام استفاده كنم.شماره صفحه ها كه نشون مي ده مي خوام وسط باشه.
    مانند سايت شاهوار

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۱

    اینو امتحان کن:

    <div align="center"><?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?></div>
  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۸

    نه مصطفي جان نميشه :-?داشتم از سايتت بازديد ميكردم ديدم جواب دادي :-)
    اينو ببين نميشه!!!

    <?php get_header(); ?>
    
        <div id="content">
    
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
            <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
          <div class="date"><span><?php the_time('M') ?></span> <?php the_time('d') ?></div>
          <div class="title">
              <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="لینک ثابت به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
              <div class="postdata"><SPAN class="category"><?php the_category(', ') ?></SPAN> <span class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر »', 'یک نظر »', '% نظر »'); ?></span></div>
          </div>
              <div class="entry">
                <?php the_content('ادامه را بخوانید &raquo;'); ?>
              </div><!--/entry -->
            </div><!--/post -->
    
        <?php endwhile; ?>
    <div align="center"><?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?></div>
      <?php else : ?>
    
        <h2>Not Found</h2>
        Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    
      <?php endif; ?>
    
          </div><!--/content -->

    و ....
    قانونا بايد بشه!!! ولي نميشه!!

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۲۱

    اینو امتحان کن:

    <?php get_header(); ?>
    
        <div id="content">
    
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
            <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
          <div class="date"><span><?php the_time('M') ?></span> <?php the_time('d') ?></div>
          <div class="title">
              <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="لینک ثابت به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
              <div class="postdata"><SPAN class="category"><?php the_category(', ') ?></SPAN> <span class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر »', 'یک نظر »', '% نظر »'); ?></span></div>
          </div>
              <div class="entry">
                <p>
                  <?php the_content('ادامه را بخوانید &raquo;'); ?>
                </p>
                <p align="center">
                  <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    </p>
              </div><!--/entry -->
            </div><!--/post -->
    
        <?php endwhile; ?>
        <?php else : ?>
    <h2>Not Found</h2>
        <p>Sorry, but you are looking for something that isn't here.</p>
    
      <?php endif; ?>
    
    </div><!--/content -->

    داشتم از سايتت بازديد ميكردم ديدم جواب دادي

    کار خوبی میکردی :D

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۲۷

    نه نميشه!! :((
    واسه تمام پست هام شماره صفحه ميزاره؟؟؟ :O

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۸

    راست چین شد اما وسط قرار نگرفت :D

    <?php get_header(); ?>
    
        <div id="content">
    
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
            <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
          <div class="date"><span><?php the_time('M') ?></span> <?php the_time('d') ?></div>
          <div class="title">
              <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="لینک ثابت به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
              <div class="postdata"><SPAN class="category"><?php the_category(', ') ?></SPAN> <span class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر »', 'یک نظر »', '% نظر »'); ?></span></div>
          </div>
              <div class="entry">
                <?php the_content('ادامه را بخوانید &raquo;'); ?>
              </div><!--/entry -->
            </div>
            <p>
              <!--/post -->
    
              <?php endwhile; ?>
          </p>
            <div class="alignright">
              <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
          </div>
            <p>
              <?php else : ?>
            </p>
            <h2>Not Found</h2>
        Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    
      <?php endif; ?>
    
    </div><!--/content -->
  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۴۳

    نميشه مصطفي ~X(
    اعصابمو خراب كرده.
    برم بخوابم ~X( :?
    اين عكسو ببين تو اين آدرس http://www.gigaimage.com/images/fxfaax7y8pwmw4o0xl.png

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۲

    به اون div می تونی margin یا padding بدی تا تنظیم بشه روی وسط صفحه ...

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۶

    :(( ~X( نميشه دوستان.
    من هم اينو

    <?php endwhile; ?>
       </p>
            <div margin="center">
              <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
          </div>
            <p>

    هم اينو

    <?php endwhile; ?>
       </p>
            <div padding="center">
              <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
          </div>
            <p>

    امتهان كردم ولي نميشه؟؟
    اصلا من نمي دونم خيلي سادست ولي چرا نميشه!!!!
    من خيلي چيزارو تو سايتم با دستور html وسط قرار دادم ولي اين نميشه :-?

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۱

    کد را توی notpad بریز Find کن هرچی Left بود رو Center کن :D خیال خودت رو راحت کن

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۷

    سلام مصطفي
    بابا نميشه.من با easy php دارم امتحان ميكنم و رو خوده دستگام index.php رو باز كردم.left نداره!!
    راستي اين مدلهاي آرايش چشم چيه گذاشتي تو سايتت.بابا ضايع هست :)) :))
    اما قسمت مقالات كامپيوترت حرف نداره.
    تو خودت چطوري تو سايتت گذاشتي و تنظيم كردي؟؟
    بگو ديگه!
    آقا اگه واست امكان داره اون قسمت از فايل index.php تو بريز اينجا واسم.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۰

    :D
    سلام
    ببین قالب با قالب فرق داره! منم عذاب کشیدم تا center شد :|

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۵

    سلام مصطفي
    اگه اون قست از index.php تو بريزي حل ميشه :D
    اما باهات موافقم.قالب با قالب فرق مي كنه :-)
    راستي اگه تونستي يه سر به سايت من بزن و يه نظري راجبش بده.بگو چكار كنم خوبه.
    http://www.andishechess.ir
    تجربت از ما خيلي بيشتره.من يك ماهه راش انداختم

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۷

    اگه اون قست از index.php تو بريزي حل ميشه

    من کار خاصی که روی این قالب نکردم! از پوسته میمبو استفاده کردم که آقای خجسته زحمت rtl رو کشیدن و اگر خواستی بهت میگم
    قالب سایتت هم خوبه اما اگر دوست داری سفارشی تر بشه و شماره صفحات مرکز قرار بگیره از پوسته rhea استفاده کن که خود شهوار هم از این پوسته استفاده کرده ;-)

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۸

    خیلی ببخشید که بین شما اساتید اضهار نظر میکنم
    اما شما چرا از تگ html مخصوص این استفاده نمیکنین؟
    هرچند بعید میدونم این پوسته شما سرعقل بیاد ولی این کدم امتحان کنین شاید جواب گرفتین

    <center>
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    </center>

    من خودم با این کد به سادگی شماره صفحه هارو اوردم وسط

    در ضمن با توجه به عرض کم ستون وسط سایت شما بهتره از حالت عادی استفاده کنین تا وقتی که تعداد صفحاتت زیاد شد دیگه تقریبا پر میکنه اون قسمت رو از شماره صفحه و دیگه معلوم نیست که این شماره ها وسطن یا چپ

    اگه اون کد جواب داد بگین

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۹

    نه دوست عزیز جواب نداد.فکر کنم من باید تویه style.css تغيراتي بدم تا اين پوسته سر عقل بياد.
    اگه بخوام تغيري اونجا ايجاد كنم چه كلاسي بايد به اين دستور بدم:
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    مطلب قبلي و بعدي تويه style.css به اسم page- nav اومده.اينو برميدارم.با جاش اينو ميزارم
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۰

    سلام دوست من
    ادرس فایل سی اس اسی که این افزونه داره رو پایین نوشتم
    wp-content\plugins\wp-pagenavi\pagenavi-css.css
    البته شما میتونین به جای دستکاری اون فایل ، یه فایل به اسم pagenavi-css.css توی پوشه پوسته ای که استفاده میکنین بسازید
    اینطوری دیگه افزونه اون فایل جدید که توی پوشه پوسته هست رو لینک میکنه و بر اساس استایل هایی که اونجا تایین کردین نشون داده میشه

    متاسفانه همین الان یه مشکل خیلی بد واسه یکی از اشناها پیش اومده و من حالم خیلی بده
    امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۰

    اگر تونستی محتویات فایل ایندکست رو بزار یه نگاهی کنم.

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۴

    اون بالا گذاشتم :-(

  • NahidS

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۱

    سلام
    کاربرد این کد چیه
    session("username")=empty then response.redirect("login.asp?page=students.asp")
    sessionواسه چی استفاده شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    login.asp?pageچرا اينجوري نوشته شده؟؟؟
    آخه اونجوري كه به ما گفتن واسه دستورresponse.redirectبايد فقط اسم صفحه رو بنويسي يعنيstudents.asp
    ميشه كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.