amirebadi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۷ سال پیش
۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۳
سلام دوستان ، خسته نباشید
راستش من برای اولین بار هستش که میخوام کار طراحی سایت انجام بدم ، لطفاً راهنمایییم کنید.
من الان دريافت وردپرس فارسی 4.7.1 دانلود و از حالت زیپ خارج کردم ، الان باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً راهنماییم کنید.
شماره همراه بنده : 09909321531
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
followerab
alireza.zahedi85
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۱۳ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶
سلام. دوست عزیز طراحی سایت میتونه بصورت کد نویسی باشه که نیاز به زمان زیاد برای یاد گیری داره و باید از نوشتن کدهای ساده HTML و CSS شروع کنی و به مرحله نوشتن کدهای سرور برسی. فکر می کنم اون چیزی که مد نظرتونه طراحی سایت با پلت فورم هایی مثل وردپرس و جوملا هست. اگر چنینه از همین وردپرس استارت بزنین. آموزش های خوبی همینجا هست.
مجله خبری، گردشگری موفقیت
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۶
#
۱۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۲
یه بخش خوبی این انجمن داره به اسم سیاره وردپرس که با استفاده از RSS مقالات دوستانی که در مورد وردپرس آموزش میدن رو جمع و نمایش میده، میتونی از این همه داده به راحتی برای توسعه سایتی که میخوای استفاده کنی
http://planet.wp-persian.com/
وبیها
آفلاین
عضو
#
۱۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۷
amirebadi گفت:
سلام دوستان ، خسته نباشید
راستش من برای اولین بار هستش که میخوام کار طراحی سایت انجام بدم ، لطفاً راهنمایییم کنید.
من الان دريافت وردپرس فارسی 4.7.1 دانلود و از حالت زیپ خارج کردم ، الان باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً راهنماییم کنید.
شماره همراه بنده : 09909321531
دوست عزیز از این لینک آموزش نصب وردپرس میتونید وردپرس را نصب کنید و شروع به کار کنید.
محمد علیزاده
آفلاین
عضو
#
نوشته شده: ۶ سال پیش
۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵
اگر تو نصب نرم افزار مشکل داری به نظر من از سایت هاستینگ https://upweb.ir خرید کن که هم وردپرس و هم یک نسخه پولی از قالبها را به انتخاب خودت برات نصب میکنه و تحویل میده و کافیه فقط شخصی سازی کنی که اونم کاملا فارسیه
دانلود واتساپ
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۳
#
۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۳
یه آموزش نصب وردپرس سرچ کن توی گوگل شروع کن کارت رو هرجا به مشکل برخوردی اینجا مطرح کن
KingRoot Apk
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷
#
۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۶
باید دیتابیس بسازی
بعد وردپرس را از حالت فشرده خارج کن و سایتتو رفرش کن
اطلاعات دیتابیسو بده و تمام