انجمن

• mobomas

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۶

گول نخورید
    نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای

پس از روزها و ماه ها تحقیق و بررسی در مورد طراحی وبسایت ، تصمیم گرفتم سایتی بر اساس وردپرس درست کنم .
    اولین قدم طرح مناقصه در یکی از سایتهایی بود که کارفرما خاسته اش را مطرح میکند و پیمانکاران پیشنهادات خودرا مطرح مینمایند .
    پیشنهادات مختلفی شد . از 250 تا 1.500.000 هزار تومان
    یکی از پیمانکاران که خود را تیم دیزاینا معرفی کرد بسیار خوب پاسخ داد و مشاوره خوبی نیز ارائه کرد .
    سوالات را دقیق و مشخص پاسخ داد و نتیجه اینکه پیشنهاد اورا با قیمت 700 پذیرفتیم . اما پیشنهاد دیگری ارائه کرد مبنی بر اینکه قرارداد را از سایت واسطه خارج کنیم
    تا کمیسیون کسر شود و او نیز مبلغ را 600 کاهش دهد .
    آدرس سایت دیزاینا به مدیریت آقای سعدونی :
    http://designa.ir/

پیشنهادش را پذیرفتم
    تیم دیزاینا با مدیریت آقای سعدونی (ساکن شاهین شهر) آغاز کار خود را منوط به پرداخت کل مبلغ کرد . بعد از بررسی ، از یکی از مشتریان ایشان در تهران که اطلاعاتش را از سایت دیزاینا به آدرس designa.com بدست آورده بودیم ، مجاب شدیم که کل مبلغ را اول پرداخت نماییم . ایشان نیز متعهد شد که کار را اول اتود بزند و ما ببینیم .

قرار مدت زمان انجام کار 17 روز بود . تمام اطلاعات هاست و دامین و خاسته های ما در اختیار دیزاینا و آقای سعدونی قرار گرفت .
    و اما پس از پرداخت :

روز اول : هیچ خبری نشد
    روز دوم : هیچ خبری نیست ...
    روز سوم و چهارم تااا ...... دهم نیز خبری نشد

تااااا روز یازدهم که ایمیل زدیم : آقا کو این اتود سایت ؟ کجاست رونمایی مرحله ابتدایی سایت .... ؟
    پاسخ تیم دیزاینا : ما در مرحله آزمایش قالب اولیه هستیم که با استفاده از بهترین کدها آماده نموده ایم !
    6 روز دیگر نیز گذشت ، روز هفدهم (پایان زمان تحویل کار دیزاینا) :
    هیچ سایتی ، هیچ چیزی رونمایی نشده .

تماس با آقای سعدونی ، مدیریت دیزاینا گرفتیم : شما قرار بود امروز تحویل بدین . کو سایت ما ؟
    پاسخ دیزاینا : اوه ؟ امروز چندمه ؟
    ما : امروز روز هفدهم است و زمان شما تموم شده
    دیزاینا : جدا ؟ آقا من شرمنده ام و عذر خواهی میکنم . همین الان برای شما رونمایی میکنیم .
    آنروز هم تمام شد
    ولی فکر میکنید فردای آنروز چه دیدیم ؟
    روی هاست چنین قالب آماده ای قرار داده شده بود :
    http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png

دقیقا همین .
    بدون هیچ سلیقه ای ، بدون هیچ نامی از کسب کار ما !!! مشخصا معلوم بود همان شب سریع این قالب گزاشته شده
    ایمیل زدیم : این چه شباهتی با خاسته آبی سفید ما دارد ؟ کجاست اسم و رسم ما ؟
    پاسخ سعدونی ، مدیر دیزاینا : ما از با کیفیت ترین کدها استفاده کردیم ! اگر نا سپاسی کنید کارهای اضافه مانند سئو و غیره را انجام نمیدهیم و همینجا کار رو تموم میکنیم
    بلافاصله رمز هاست رو عوض کردم و از کل محتوای هاست بکاپ گرفتم . با چند پیمانکار صحبت کردم و همگی گفتند که ایشان از لینک بالا قالب رایگان رو دانلود کرده و هیچ کاری نیز انجام نداده

موضوع رو به سعدونی از طریق میل گفتم که شما از قالب آماده رایگان استفاده کردی و من نیز با بکاپی که از سایت گرفتم پیش مراجع قانونی خواهم رفت . مراح قانونی را طی میکردیم که بعد چند روز خود سعدونی مدیر دیزاینا میل زد:
    بیایید درستش کنیم
    به ما اعتماد کنید . قول میدهیم قالبی آماده کنیم با در نظر گرفتن خاسته های شما . عینا همانی که میخواهید .

خلاصه پس از کلی مکاتبه و درخواست اعتماد دوباره ، گفتیم این خاسته ها را داریم
    اینبار قالبی شبیه آنچه میخاستیم تهیه نمودند . با فونتی نامناسب ، بدون اسم و رسم ما . میدونستم دیگر پول را دادیم و دیگر نمیشود با هیچ بهانه ای جز درخواست و خواهش کارم پیش برود .
    هر هفته تماس به ایشان که چرا فونت را درست نمیکنید ، چرا منوی بالا ایراد دارد ، چرا اسلایدر حاوی عکسهای ما نیست و ....
    تمامی محتوایت و مقالات و عکسهایی که دیزاینا لازم داشت را لیست وار میل کرده بودم . تمامی پیجهای سایت را عکس گرفته بودم و شماره گزاری کرده بودم . با ذکر شماره و فایل متن و درخواست را کتبی کرده بودم و به ایمیل سعدونی ارسال شده بود .
    سپس ایمیل زدم که آقا بررسی کن اگر مشکلی داره بگو . اگر هم نمیتونی بیان کن ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم .

پاسخ ایشان مثل همیشه این بود : بررسی کردیم . ما تیمی قوی هستیم ! و با قدرت تمامی خاسته ها را به انجام خواهیم رساند .
    نتیجه پس از دو هفته : تماس گرفتم که آقا چرا فونت مشکل داره ؟ چرا خاسته هاو اصلاحات را انجام نمیدهید .
    و باز پس از دو روز دیگر، پاسخ سعدونی(دیزاینا) :
    فرمها در مرحله رندرینگ هستند ! عکسهای منویی را هم بفرستید .
    میدونستم اینها هم بهانه است ولی چاره ای نداشتم . بلافاصله هر دو مورد رو ارسال کردم
    پس از دو روز دیگر باز هم نه فرمی در سایت قرار گرفته بود و نه منوی موضوعی
    باز تماس با ایشان : چرا کارت رو انجام نمیدهید ؟
    پاسخ دیزاینا یا همان سعدونی :
    خودتان انجام دهید ، جزو وظایف ما نیست ، برای ما زمان بر است !!!
    و نتیجه :
    اتمام کار با دیزاینا

خلاصه کلام :
    دوستان ، حرفه و دانش برنامه نویسی یکی از پر درآمدترین شغل های دنیاست .
    شغلی که هم ارزش حرفه ای و هم کار تخصصی جالبی میباشد . ولی متاسفانه بعضی از افراد با سودجویی و سو استفاده ، اعتماد کارفرمایان را از بین میبرند .
    هرچند من خودم نیز مقصر بودم که تمام مبلغ را پیش پرداخت کردم . چون در این حالت پیمانکاری که کار سایت مرا دوماه به تعویق انداخته بود و با دروغگویی بیان کرد که کار در روز دهم در آزمایشگاه شرکت رونمایی شده بوده ! عملا هیچ کاری انجام نداده بود و بعد از دوماه نیز به زور تهدید شکایت قالبی ناقص تحویل ما داد . اگر پرداخت را در چند مرحله انجام میدادم ، مجبور میشد تا مرحله نهایی کار رو تحویل بده
    اما ناگفته نماند هستند بسیار برنامه نویسان و طراحان وب که تعهد اخلاقی مشغول به فعالیتند و چه بگوییم از بخت بد یا از عدم آگاهی من ، افتخار همکاری با چنین افرادی را هنوز نداشتم
    هم اکنون نیز با در دست داشتن تمامی مدارک و مکالمات بالا به صورت فایل متنی و صوتی و بکاپ سایت ، از طریق دوستان و آشنایانی که در پلیس فتا و دادگستری دارم ، در حال پیگیری موضوع شکایتم هستم .
    توصیه من به شما که هنوز کار طراحی سایت خود را انجام نداده اید :
    مراقب افراد این چنینی باشید . و اگر پیمانکار حرفه ای و خوش قولی میشناسید حتما برایش تبلیغ کنید . برایش پاداش نقدی در نظر بگیرید و اورا تشویق کنید
    موفق باشید

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mr.Amirreza
  • mobomas

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱

اما نتیجه چه شد ؟

پس از پیگیری های بنده و همکاری پلیس فتا ، مشخص شد ادعای خود دیزاینا که در پروژه مشتری کدهای مخرب جایگزاری کرده ، صحت دارد و سعدونی عملا با فاش کردن این موضوع در تاپیک قبل دست خود را رو کرد .
    هرچند نوشته های خودش را بلافاصله پاک کرد ولی من با استفاده از وب فریز تمام نوشته هاش رو مستند کردم که خیلی خوب هم قابل استناد شد

نتیجه نهایی :
    دیزاینا یا همان سعدونی کلاهبردار ظرف مدت بیست روز به شعبه دادیاری شهید قدوسی مشهد احضار میشوند و تمامی خسارتم را از ایشان خواهم گرفت .

درسته که مبلغ 600 تومان برای کسب و کار ما چیزی نیست ولی درس عبرتی شد برای تمام کسانی که ادعای کد نویسی شان گوش فلک را پر کرده و کدهای مخرب در سایت مشتری جایگذاری میکنند تا به موقع باج خواهی کنند .

• Araz

آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۰

متاسفانه مشکل برخی عزیزان (همچنین شما) همکاری با افرادی بوده که شرکت ثبت شده ای نداشته اند.
    درخصوص کدگذاری نیز باید توجه داشت که بیشتر طراح ها این کار را ( برروی پوسته های تجاری ) انجام می دهند اما نه درجهت نفوذ و یا خرابکاری و... بلکه جلوگیری از فروش، تغییر لایسنس و ... در کل چنین اقدامی در جهت جلوگیری از گسترش کلاهبرداری مفید خواهد بود.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mobomas
  • mobomas

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۷

araz گفت:
    متاسفانه مشکل برخی عزیزان (همچنین شما) همکاری با افرادی بوده که شرکت ثبت شده ای نداشته اند.
    درخصوص کدگذاری نیز باید توجه داشت که بیشتر طراح ها این کار را ( برروی پوسته های تجاری ) انجام می دهند اما نه درجهت نفوذ و یا خرابکاری و... بلکه جلوگیری از فروش، تغییر لایسنس و ... در کل چنین اقدامی در جهت جلوگیری از گسترش کلاهبرداری مفید خواهد بود.

متاسفانه اشتباه کردیم که پول رو اول کار به دیزاینا دادیم
    ولی خوشبختانه با پیگیری این موضوع حل شد و با حرکت ناشیانه خودش که کدهارو برای خرابکاری گذاشته بود و یک جا به این موضوع اعتراف کرده بود ، بلافاصله مستند کردم حرفش رو فتا هم پیگیر و شد و حل و فصل شد .

دیزاینا کدهارو جهت فروش لایسنس و غیره نزاشته بود . بلکه حرکتی بود در جهت خرابکاری روز مبادا .

خوب خدارو شکر به موقع تونستیم جلوی این فرد کلاهبردار رو بگیریم

سپاس از شما

• mobomas

آفلاین
    عضو
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۲

ضمن اینکه بد نیست به بررسی یکی از دوستان فنی در فروم همسایه توجه کنیم
    ایشون قالب کپی شده دیزاینا رو مورد بررسی قرار داده که بعدش دیزاینا سریعا قالب سایت خودش رو اصلاح کرد

به گفته این دوست عزیز ؛ دیزاینا توانایی طراحی یک قالب اختصاصی برای خود را ندارد . پس چطور مدعی این میشود که طراح وب است !
    ایشون برای سایت خودش هم از یک قالب ریپ شده (کپی) غیر فارسی استفاده کرده

دوست گرامی و عزیز.

من از همون اولی که سایت دیزاینا راه اندازی شد فهمیدم الکی هست.چون اون موقع یک پوسته ریپ شده انگلیسی بر روی سایتش قرار داده بود که حتی حاظر نشده بود اونو ویرایش و فارسی سازی کنه.
    نکته ی سوم در اعتماد به شرکت ها و طراح ها.
    >اول از همیشه سایتشون رو وارسی کنید و ببینید واقعا اینا که میگن طراح هستن، به سایت خودشون اهمین میدن و طراحی قالب سایتشون توسط خودشون بوده یا نه و ...
    مثلا این آقا که گفته من طراح هستم، الان که وارد سایتش بشی، راحت می تونی بفهمی که قالب سایتش نسخه ی ریپ شده هست که توسط mafia منتشر شده.حتی با این وجود این حاظر نشده یه قالب مختصرا اختصاصی برای خودش دست و پا کنه یا حتی آرم رو برداره.
    برای دفعه های بعدی برای خودتون و بقیه دوستان، به این نکات توجه کنید.
    http://designa.ir/wp-content/themes/...screenshot.png
    http://designa.ir/wp-content/themes/designA/style.cs</>

خوشبختانه دست اینجور افراد کلاهبردار مانند دیزاینا به زودی و توسط دوستان فنی رو میشود .
    پایدار باشید

درباره‌ی این موضوع