download0098
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱
سلام دوستان
من چند سایت دارم , و متوجه شدم بعد از آپدیت اخیر که 3.7 بود اگر اشتباه نکنم , پورتال وردپرس در قسمت نوشته ها هنگام جستجو یک نوشته در بین نوشته ها در هر مورد مینویسه که هیچی پیدا نشد
من در یکی از سایت هام http://www.p30af.com که آپدیت نشده بود تست کردم و جستجو بدون مشکل بود , بعد آپدیتش کردم و دوباره جستجو رو انجام دادم و دیدم به مشکل برخورده و بعد از آپدیت همون جستجو قبلی میزنه هیچی پیدا نشد
در وردپرس اینگلیسی چک کردم و دیدم این مشکل وجود نداره ولی در وردپرس فارسی بعد از آپدیت اخیر این مشکل ایجاد میشه , ممنون میشم راهنماییم کنید که چطوری مشکل رو رفع کنم
ممنون
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
Gupi
Araz
آفلاین
کاربر فعال
تعداد نوشتهها: ۱۵۰۴
#
۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۳
بهتر است منتظر ورژن فارسی باشید.
Gupi
Gupi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
۱۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸
payamprivate گفت:
سلام دوستان
من چند سایت دارم , و متوجه شدم بعد از آپدیت اخیر که 3.7 بود اگر اشتباه نکنم , پورتال وردپرس در قسمت نوشته ها هنگام جستجو یک نوشته در بین نوشته ها در هر مورد مینویسه که هیچی پیدا نشد
من در یکی از سایت هام http://www.p30af.com که آپدیت نشده بود تست کردم و جستجو بدون مشکل بود , بعد آپدیتش کردم و دوباره جستجو رو انجام دادم و دیدم به مشکل برخورده و بعد از آپدیت همون جستجو قبلی میزنه هیچی پیدا نشد
در وردپرس اینگلیسی چک کردم و دیدم این مشکل وجود نداره ولی در وردپرس فارسی بعد از آپدیت اخیر این مشکل ایجاد میشه , ممنون میشم راهنماییم کنید که چطوری مشکل رو رفع کنم
ممنون
سلام دوستان
منم دقیقا بعد از آپدیت کردن به نسخه 3.7.1 به این مشکل برخوردم ، و چون سایت فیلم و سریال دارم حتما باید با جستجو کار کنم !
دوستان نمیدونن چطور این مشکل حل میشه ؟ و یا چطور میشه وردپرس رو به ورژن قبل از آپدیت برگردوند ؟
و یا اگه آپدیت نسخه انگلیسیش رو نصب کنم بازم چنین مشکلی هست ؟
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
msppro
آفلاین
عضو
#
۱۷ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۱
سلام
بنده هم این مشکل رو پیدا کردم اما حال از نسخه انگلیسی استفاده میکنم و مشکلی ندارم ../
Gupi
Gupi
آفلاین
عضو
#
۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۴:۵۳
msppro گفت:
سلام
بنده هم این مشکل رو پیدا کردم اما حال از نسخه انگلیسی استفاده میکنم و مشکلی ندارم ../
عزیز چطور باید از نسخه انگلیسی اضافه کنم ؟
گزینه ای هست که بزنیم و آپدیت انگلیسی بشه ؟
یا باید از اول انگلیسی رو نصب کنم ؟ اینطور پست های ارسال شده من پاک نمیشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
روکش
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۱۳
#
۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
لازم نیست نسخه انگلیسه را نصب کنید. کافی هست تا افزونه جلالی را غیر فعال کنید و مشکل حل بشه
Gupi
Gupi
آفلاین
عضو
#
۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰
danoj گفت:
لازم نیست نسخه انگلیسه را نصب کنید. کافی هست تا افزونه جلالی را غیر فعال کنید و مشکل حل بشه
خیلی ممنون از کمکتون دوستان گرامی .
Djmd2
آفلاین
عضو
#
۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
سلام
من بعد آپدیت با این مشکل بر خوردم
کسی میدونه باید چبکار کرد؟
Fatal error: Cannot redeclare check_password_reset_key() (previously declared in /home/seriald1/domains/serialdownload.ir/public_html/wp-login.php:281) in /home/seriald1/domains/serialdownload.ir/public_html/wp-includes/user.php on line 1644
Araz
آفلاین
کاربر فعال
تعداد نوشتهها: ۱۵۰۴
#
۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷
مهدی رمضان زاده
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۷
#
نوشته شده: ۱۰ سال پیش
۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۱
دوستان راهی نیست که به جز غیرفعال کردن افزونه جلالی این مشکل رو حل کنیم ؟؟؟