gmhosseini
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۶
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۰
من یک vps دارم که روی اون اوبونتو دارم و روی اون از وب سرور Ngnix استفاده میکنم و یک سایت با وردپرس روش راه اندازی کردم.
دو ماهی میشه که به دلایلی که نمی دونم ( شاید فایروال بین VPS و اینترنت ) من دسترسی اینترنت از داخل سرور به بیرون رو ندارم و تنها از اینترنت به سرور رو دارم.
و الان مدتیه که حجم دیتابیس وردپرس سایت به شدت بالا رفته و الان حدود ۱۰۰ مگابایت شده !
به نظر شما علت نداشتن اینترنت چی می تونه باشه ؟
چرا حجم دیتابیس سایت من اینقدر بالارفته ؟
طراحی قالب وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۸۸
#
۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۹
اینکه از سرور به بیرون اینترنت ندارید ، به وردپرس مربوط نمیشه بهتره با هاستینگ و مسئول پشتیبانی سرور مجازی تون تماس بگیرین .
در مورد حجم دیابیس به پایگاه داده وردپرس تون یه نگاهی بندازید ببینید ایا جدول خاصی حجمش زیاد شده یا نه اسم اون جدول رو اینجا بزارید .
موفق باشید
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
gmhosseini
gmhosseini
آفلاین
عضو
#
۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
چطور می تونم حجم جداول رو چک کنم ؟
در کدوم قسمت phpmyadmin این جزییات نوشته شده؟
gmhosseini
آفلاین
عضو
#
۶ آبان ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۷
سلام , ببخشید تا حالا به جدول دیتابیس د
rezakianoosh گفت:
اینکه از سرور به بیرون اینترنت ندارید ، به وردپرس مربوط نمیشه بهتره با هاستینگ و مسئول پشتیبانی سرور مجازی تون تماس بگیرین .
در مورد حجم دیابیس به پایگاه داده وردپرس تون یه نگاهی بندازید ببینید ایا جدول خاصی حجمش زیاد شده یا نه اسم اون جدول رو اینجا بزارید .
موفق باشید
سلام , ببخشید تا حالا به جدول دیتابیس دقت نکرده بودم .
لینک زیر حاوی یک عکس از جدول دیتابیسه, اگر نیاز به جزییات بیشتر بود بگین.
http://linuxseason.ir/?attachment_id=6779
طراحی قالب وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۸۸
#
۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۶
وارد جدول wp-commentmeta بشین و ببینید چه اطلاعاتی درش ذخیره شده 60 مگ حجم ان جدوله ، احتمالا افزونه ای چیزی نصب نکردید ؟
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
gmhosseini
gmhosseini
آفلاین
عضو
#
۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۵
rezakianoosh گفت:
وارد جدول wp-commentmeta بشین و ببینید چه اطلاعاتی درش ذخیره شده 60 مگ حجم ان جدوله ، احتمالا افزونه ای چیزی نصب نکردید ؟
ممنون از توجهتون
یکی مشکل افزونهه ی آکیسمت بود و مشکل دیگه آمارگیر سایت و پیش نویس های خودکار.
با افزونه ی WP Clean Up و پاک کردن دستی برخی جداول مثلwp_statistics_visitor مشکل برطرف شد !
:)