:P
سلام به همه گی من تو سایتم کاربرای زیادی در رفت و آمد هستند و من مجبورم برای همشون یکی یکی حسب کاربری ایجاد کنم میخواستم ببینم میشه این کار به صورت اتوماتیک انجام بگیره ؟!!
راهنمایی کنید .
@},- ~O) *-:)
سلام به همه گی من تو سایتم کاربرای زیادی در رفت و آمد هستند و من مجبورم برای همشون یکی یکی حسب کاربری ایجاد کنم میخواستم ببینم میشه این کار به صورت اتوماتیک انجام بگیره ؟!!
راهنمایی کنید .
بــــــــــله ، شرمنده ولي تو باغچه بان كرج هم يه همچين سوالي مطرح نميشه به علاوه ي اينكه " كاربران زيادي در رفت و آمد هستند و شما براي تك تكشون حساب كاربري مي سازيد ؟ " اگه مي خوايد آرايه ي ادبي مثل پارادوكس يا يه همچين چيزي مطرح كنيد ، اينجا فروم وردپرس هست !!!
3zar گفت:
راهنمایی کنید .
اخوي راهي نيست بايد بشيني دستي اكانت بسازي براي هر كاربر و پسورد بدي بهشون :)) تو نسخه جديد انشاالله علم پيشرفت ميكنه اين مشكل حل ميشه @},- موفق باشيد
عزیزم راه داره در قسمت مدیریت ثبت نام را بزن خودشان ثبت نام کنند حل میشه فوری براش ایمیل میشه
+میتونید از افزونه ی Register Pluse استفاده کنید.
ممنونم از ترنم محبت دوستان عزیز ... :D
از شما هم MIZSIA :
+میتونید از افزونه ی Register Pluse استفاده کنید.
تشکر میکنم میتونید لینک دانلود بدید . @},- ~O)
عذر خواهم اینم لینک دانلود : ;-)
http://wordpress.org/extend/plugins/register-plus/
@},- ~O)
:D خوبین شما ؟!! :-P
از دوستان کسی هست این افزونه کار آمد رو فارسی کنه ... واقعا خیلی به درد میخوره .
ممنونم . @},- ~O)
خوب اینکه فارسی سازیش کار نداره فقط زمانبر هست. ~O)
آره منم میدونم ... :D
وقت و زمان خالی داشتن خیلی خوبه .
از کسانی که وقت آزاد دارن ممنون میشم این افزونه رو فارسی کنند . ;-)
اگه وقتم تا هفته دیگه خالی بود فارسیش میکنم برای بچه ها . ;-]
خوش باشین. ~O)