انجمن

مشکل در نصب افزونه در اثر پاک کردن یک فایل php  (۹ نوشته)

• vahid7

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴

به صورت اتفقی فایلی رو از هاست پاک کردم حالا برای نصب یا بروز رسانی افزونه این ارور میده

Warning: include_once(/home/amiralmo/public_html/wp-admin/includes/class-wp-upgrader.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/amiralmo/public_html/wp-admin/update.php on line 15

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/amiralmo/public_html/wp-admin/includes/class-wp-upgrader.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/amiralmo/public_html/wp-admin/update.php on line 15

Fatal error: Class 'Plugin_Upgrader' not found in /home/amiralmo/public_html/wp-admin/update.php on line 43

• Araz

آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۴

از گزینه "راه اندازی مجدد" استفاده کنید
    و یا تمامی فایل ها را ( بغیر از: wp-content و wp-config) از طریق هاست یا ftp بصورت دستی آپلود کنید.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    vahid7
  • nasser2012

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۹

سلام من امروز یه افزونه نصب کردم و دیگه اصلا سایتم بالا نیومد حتی بخش مدیریتش نمیاد بالا هرچه ادرسو میزنم سرچ میکنه و بعد یه صفحه سفید میاد بعد هم سرچ کردن تموم میشه

• Araz

آفلاین
    کاربر فعال
    ۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۰

ازطریق هاست یا ftp وارد فولدر plugins موجود در wp-content شده و پلاگین مورد نظر را حذف کنید.

• vahid7

آفلاین
    عضو
    ۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۱

araz گفت:
    از گزینه "راه اندازی مجدد" استفاده کنید
    و یا تمامی فایل ها را ( بغیر از: wp-content و wp-config) از طریق هاست یا ftp بصورت دستی آپلود کنید.

میشه بیشتر و واضحتر راهنمایی کنی. ممنون میشم

• Araz

آفلاین
    کاربر فعال
    ۳ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۰

به صورت اتفقی فایلی رو از هاست پاک کردم حالا ...

شما چه فایلی و یا از کدام شاخه یا فولدر حذف کرده اید؟

در هر صورت، این کار چندان سخت نیست.
    - درصفحه کنترل پانل وردپرس منوی "به روزرسانی ها" را انتخاب نوده و سپس از گزینه "راه اندازی مجدد" نسخه فعلی استفاده کنید.
    - اگر از فایل های فولدر wp-admin را حذف نموده اید، محتوای فولدر فوق را مجددا آپلود کنید.
    - درصورد عدم رفع مشکل، از طریق هاست یا ftp وارد مسیر نصب وردپرس (مثال: public_html) شده و فایل های وردپرس را مجددا آپلود کنید. (بغیر از فولدر wp-content و فایل wp-config.php)

موفق باشید

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    vahid7
  • vahid7

آفلاین
    عضو
    ۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۶

araz گفت:

- درصفحه کنترل پانل وردپرس منوی "به روزرسانی ها" را انتخاب نوده و سپس از گزینه "راه اندازی مجدد" نسخه فعلی استفاده کنید.
    - اگر از فایل های فولدر wp-admin را حذف نموده اید، محتوای فولدر فوق را مجددا آپلود کنید.
    - درصورد عدم رفع مشکل، از طریق هاست یا ftp وارد مسیر نصب وردپرس (مثال: public_html) شده و فایل های وردپرس را مجددا آپلود کنید. (بغیر از فولدر wp-content و فای
    موفق باشید

من تو بروزرسانی راه اندازی مجدد ندارم خیلیم گشتم فایلهاروهم اپلود کردم تو هاست ولی درست نشد واقعا سردرگم شدم نمیدونم چیکار کنم

• vahid7

آفلاین
    عضو
    ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۹

لطفا یکی کمک

• vahid7

آفلاین
    عضو
    ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷

araz گفت:

- درصورد عدم رفع مشکل، از طریق هاست یا ftp وارد مسیر نصب وردپرس (مثال: public_html) شده و فایل های وردپرس را مجددا آپلود کنید. (بغیر از فولدر wp-content و فایل wp-config.php)
    دوست عزیز من اماتور هستم و یه سایت مذهبی راه اندازی کردم لطفا کمک کنید لطفا

موفق باشید

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.