vahid7
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۶
#
نوشته شده: ۱۰ سال پیش
۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴
به صورت اتفقی فایلی رو از هاست پاک کردم حالا برای نصب یا بروز رسانی افزونه این ارور میده
Warning: include_once(/home/amiralmo/public_html/wp-admin/includes/class-wp-upgrader.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/amiralmo/public_html/wp-admin/update.php on line 15
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/amiralmo/public_html/wp-admin/includes/class-wp-upgrader.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/amiralmo/public_html/wp-admin/update.php on line 15
Fatal error: Class 'Plugin_Upgrader' not found in /home/amiralmo/public_html/wp-admin/update.php on line 43
Araz
آفلاین
کاربر فعال
تعداد نوشتهها: ۱۵۰۴
#
۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۴
از گزینه "راه اندازی مجدد" استفاده کنید
و یا تمامی فایل ها را ( بغیر از: wp-content و wp-config) از طریق هاست یا ftp بصورت دستی آپلود کنید.
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
vahid7
nasser2012
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۹
سلام من امروز یه افزونه نصب کردم و دیگه اصلا سایتم بالا نیومد حتی بخش مدیریتش نمیاد بالا هرچه ادرسو میزنم سرچ میکنه و بعد یه صفحه سفید میاد بعد هم سرچ کردن تموم میشه
Araz
آفلاین
کاربر فعال
#
۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۰
ازطریق هاست یا ftp وارد فولدر plugins موجود در wp-content شده و پلاگین مورد نظر را حذف کنید.
vahid7
آفلاین
عضو
#
۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۱
araz گفت:
از گزینه "راه اندازی مجدد" استفاده کنید
و یا تمامی فایل ها را ( بغیر از: wp-content و wp-config) از طریق هاست یا ftp بصورت دستی آپلود کنید.
میشه بیشتر و واضحتر راهنمایی کنی. ممنون میشم
Araz
آفلاین
کاربر فعال
#
۳ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۰
به صورت اتفقی فایلی رو از هاست پاک کردم حالا ...
شما چه فایلی و یا از کدام شاخه یا فولدر حذف کرده اید؟
در هر صورت، این کار چندان سخت نیست.
- درصفحه کنترل پانل وردپرس منوی "به روزرسانی ها" را انتخاب نوده و سپس از گزینه "راه اندازی مجدد" نسخه فعلی استفاده کنید.
- اگر از فایل های فولدر wp-admin را حذف نموده اید، محتوای فولدر فوق را مجددا آپلود کنید.
- درصورد عدم رفع مشکل، از طریق هاست یا ftp وارد مسیر نصب وردپرس (مثال: public_html) شده و فایل های وردپرس را مجددا آپلود کنید. (بغیر از فولدر wp-content و فایل wp-config.php)
موفق باشید
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
vahid7
vahid7
آفلاین
عضو
#
۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۶
araz گفت:
- درصفحه کنترل پانل وردپرس منوی "به روزرسانی ها" را انتخاب نوده و سپس از گزینه "راه اندازی مجدد" نسخه فعلی استفاده کنید.
- اگر از فایل های فولدر wp-admin را حذف نموده اید، محتوای فولدر فوق را مجددا آپلود کنید.
- درصورد عدم رفع مشکل، از طریق هاست یا ftp وارد مسیر نصب وردپرس (مثال: public_html) شده و فایل های وردپرس را مجددا آپلود کنید. (بغیر از فولدر wp-content و فای
موفق باشید
من تو بروزرسانی راه اندازی مجدد ندارم خیلیم گشتم فایلهاروهم اپلود کردم تو هاست ولی درست نشد واقعا سردرگم شدم نمیدونم چیکار کنم
vahid7
آفلاین
عضو
#
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۹
vahid7
آفلاین
عضو
#
۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷
araz گفت:
- درصورد عدم رفع مشکل، از طریق هاست یا ftp وارد مسیر نصب وردپرس (مثال: public_html) شده و فایل های وردپرس را مجددا آپلود کنید. (بغیر از فولدر wp-content و فایل wp-config.php)
دوست عزیز من اماتور هستم و یه سایت مذهبی راه اندازی کردم لطفا کمک کنید لطفا
موفق باشید