mohsenyazdan
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۷ سال پیش
۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۸
سلام
در ورود به پنل مدیریت سایتم دچار مشکل شدم و دایما پیغام زیر رو میده.لطفا راهنمایی کنید
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/shovelsi/public_html/wp-content/themes/Gears/functions.php:463) in /home/shovelsi/public_html/wp-login.php on line 396
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/shovelsi/public_html/wp-content/themes/Gears/functions.php:463) in /home/shovelsi/public_html/wp-login.php on line 409
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
محسن چاوشی
parswebdesign
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۹
#
نوشته شده: ۷ سال پیش
۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۵
سلام
قالبی که انتخاب کردید مشکل داره. سایت رو برگردونید به قالب پیش فرض یا یه قالبی استفاده کنید که مشکلی نداشت ه باشه
Masoud
دانلود واتساپ
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۳
#
نوشته شده: ۶ سال پیش
۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸
kamalireal
آفلاین
استاد
تعداد نوشتهها: ۲۵۶
#
۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۰
mohsenyazdan گفت:
سلام
در ورود به پنل مدیریت سایتم دچار مشکل شدم و دایما پیغام زیر رو میده.لطفا راهنمایی کنید
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/shovelsi/public_html/wp-content/themes/Gears/functions.php:463) in /home/shovelsi/public_html/wp-login.php on line 396
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/shovelsi/public_html/wp-content/themes/Gears/functions.php:463) in /home/shovelsi/public_html/wp-login.php on line 409
درود .
فایل functions.php قالب را باز کنید و در لاین اول و لاین های گفته شده بررسی کنید خطوط و متن های اضافی (اعم از فاصله ، نقطه و ...) وجود نداشته باشند .
اگر وجود دارد آن ها را حذف کنید .
اکثر اوقات این مشکل با ob_start(); نیز حل می شود .
موفق باشید .
Masoud
s.r.salar
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱
باسلام خدمت اعضای محترم
من وقتی وارد مدیریت سایت میشم بعد از ورود به قسمت مدیریت یه دفعه هنگ میکنه و همه چیز قفل میشه لطفا راهنمایی کنید برای رفع مشکل چکار باید بکنم