Mr.G گفت:
دوست عزیز نسخه فعلیم خودش اتومات دانلود شده من کاری انجام ندادم بعدشم دقت کنید نوشتم میگه نسخه جدید موجوده نگفتم دانلودش کردم
کار با دیباگ رو بلد نیستم وقتی اکنیو بشه روی ایندکس دیباگ لود میشه یا صفحه مجزا داره؟
دیباگ رو اکتیو کردم سه پیام گرفتم دوتا مربوط به پلاگین بود که ضروری هستن نمیتونم پاک یا غیرفعالشون کنم یکی دیگ هم ارور درمورد فایل کلاس هوک وردپرس هستش که درموردش راهنمایی میخوام ممنون میشم کمک کنید نمیدونم مشکل لود نشدن سفارشی سازی ربطی بهش داره یا نه
پیغامها:
"" Notice: Undefined index: edd_payir_record in /home/vol8_7/gigfa.com/gigfa_********/htdocs/wp-content/plugins/payir-edd/class-edd-gateway-payir.php on line 177
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'new_user_email_admin_notice' not found or invalid function name in /home/vol8_7/gigfa.com/gigfa_********/htdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Notice: Trying to get property of non-object in /home/vol8_7/gigfa.com/gigfa_********/htdocs/wp-content/plugins/display-name-author-permalink/display-name-author-permalink.php on line 45 ""
درمورد لاینی که در رابطه با هوک هستش رو هم پیدا کردم :
""" $value = call_user_func_array( $the_['function'], $args ); """