انجمن


ریدایرکت کردن سایت در صورت کلیک کاربر  (۴ نوشته)

  • 856411023

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۴

    سلام

    من میخوام توس سایتم شرایطی ایجاد کنم که در صورت کلیک کاربر دامنه دقیقا به یک دامنه جدید ریدایرکت بشه.
    یعنی مثلا اگر کاربر توی سایت http://www.site1.ir/abcd هستش، در صورت تمایل روی یک گزینه کلیک کند و به سایت http://www.site2.ir/abcd منتقل بشه. یعنی هر صفحه از سایت 1 در صورت کلیک کاربر به همون صفحه توی سایت 2 منقل بشه.

    دنبال همچین افزونه ای هستم.

    در حقیقت من دو تا سایت دارم که توی یکیش قیمت هام به تومان هستش و پرداخت آنلاین با شبکه شتاب داره.
    عین همون سایت رو با همون دسته ها و برچسب ها دارم با این تفاوت که پرداخت به دلار و با PayPal هستش.
    در حقیقت من میخوام یه بنری یا گزینه (با این مضمون که اگه میخواید با دلار پرداخت کنید، کلیک کنید) توی سایت اولم قرار بدم و کاربر اگه روی اون کلیک کنه مستقیما به سایت دومم منتقل بشه و بتونه پرداخت ارزی انجام بده.

    من از افزونه "Easy Digital Download" روی هر دو سایتم استفاده میکنم و فعال کردن چند نوع ارز و همزمان چند نوع درگاه با این افزونه شدنی نیست یا من بلد نیستم.

    لطفا راهنمایی کنید. نظراتتون رو بگید تا بخونم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    هانیس
  • کانال تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۸

    میتونی از توی فایل .htaccess خیلی راحت هم ریدایرکت 301 انجام بدی اگه ریدایرکت دائم میخوام و یا ریدایرکت 302 انجام بدی نیازی به افزونه هم نداره خرید لباس زنانه

  • kamalireal

    آفلاین
    استاد
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۷
    تشکر شده: ۹۶ بار
    # نوشته شده: ۱ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰

    856411023 گفت:
    سلام

    من میخوام توس سایتم شرایطی ایجاد کنم که در صورت کلیک کاربر دامنه دقیقا به یک دامنه جدید ریدایرکت بشه.
    یعنی مثلا اگر کاربر توی سایت http://www.site1.ir/abcd هستش، در صورت تمایل روی یک گزینه کلیک کند و به سایت http://www.site2.ir/abcd منتقل بشه. یعنی هر صفحه از سایت 1 در صورت کلیک کاربر به همون صفحه توی سایت 2 منقل بشه.

    دنبال همچین افزونه ای هستم.

    در حقیقت من دو تا سایت دارم که توی یکیش قیمت هام به تومان هستش و پرداخت آنلاین با شبکه شتاب داره.
    عین همون سایت رو با همون دسته ها و برچسب ها دارم با این تفاوت که پرداخت به دلار و با PayPal هستش.
    در حقیقت من میخوام یه بنری یا گزینه (با این مضمون که اگه میخواید با دلار پرداخت کنید، کلیک کنید) توی سایت اولم قرار بدم و کاربر اگه روی اون کلیک کنه مستقیما به سایت دومم منتقل بشه و بتونه پرداخت ارزی انجام بده.

    من از افزونه "Easy Digital Download" روی هر دو سایتم استفاده میکنم و فعال کردن چند نوع ارز و همزمان چند نوع درگاه با این افزونه شدنی نیست یا من بلد نیستم.

    لطفا راهنمایی کنید. نظراتتون رو بگید تا بخونم.

    درود .
    نیازی به استفاده از افزونه نیست .
    یک گزینه / دکمه در سایتتان اضافه کنید ، که با کلیک روی آن کاربر به لینک دلخواه شما ریدایرکت می شود :
    <button onClick="window.location='http://www.site2.ir/abcd'">سایت 2</button>

    موفق باشید .

  • jhajeyani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۳ ماه پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵

    با سلام
    نظر به ثبت دامنه جدید با نام http://www.nedaydashti.ir وکسب پرورانه فعالیت از وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی ،قصد ریدایرکت آدرس جدید بجای آدرس قبل(www.kakinews.ir) هستم .تا اطلاعات گذشته خذف نگردد وبازدیدکنندکان به مطالب گذشته دسترسی داشته وبتوانند با آدرس جدید هم ورود کنند لذا ا دامنه را در هاست پارک نمودم وتنظیمات ایرنیک هم انجام شده است. اما سایت بالا نمی آید وایراد قالب را می گیرد. شرکت پشتیبان هاست خطا رامربوط به اسکریپت و ظاهرا لایسنس می داند. لطفا راهنمایی بفرمایید..صمیمانه از حضورتان بابت مزاحمت عذرخواهی می نمایم.

درباره‌ی این موضوع