babrqom
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
نوشته شده: ۶ سال پیش
۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹
باسلام . بنده به یه مشکل اساسی برخورد کرده ام . لطفاً اگر راه حلشو بلدید، بهم بگید.
فهرستی درست کرده ام ، که در اون دسته هم به کار برده ام .(حالا نمیدونم به کار بردن دسته در فهرست درسته یا نه؟)
اما مشکل من اینه که وقتی روی دسته کلیک می کنیم ، همه ی نوشته هایی که زیردسته این دسته هستند، می آیند.
من میخوام بس از کلیک روی دسته ، به یک صفحه خاصی برود.
لطفا بگید که برای حل این مشکل باید چه کار کنم . خیلی ممنون.
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
membersaz
amiriran
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۸
سلام خدمت شما کاربر عزیز. اگر از افزونه yoast استفاده میکنید میتونید با یک ریدایرکت ساده مشکلو حل کنید.ابتدا مثلا یه دسته با عنوان دانلود بازی بسازید و سپس اون رو حذف کنید. سپس به ادرس اون دسته مراجعه کنید ارور 404 میده. از نواز بالایی وردپرس در یه قسمتی نوشته بازگشتی بساز کلیک کنید روش و ادرس صفحه دلخواهتون رو وارد کنید و سپس تایید رو بزنین . تمام
babrqom
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۲
باسلام . بنده به یه مشکل اساسی برخورد کرده ام . لطفاً اگر راه حلشو بلدید، بهم بگید.
فهرستی درست کرده ام ، که در اون دسته هم به کار برده ام .(حالا نمیدونم به کار بردن دسته در فهرست درسته یا نه؟)
اما مشکل من اینه که وقتی روی دسته کلیک می کنیم ، همه ی نوشته هایی که زیردسته این دسته هستند، می آیند.
kamalireal
آفلاین
استاد
تعداد نوشتهها: ۲۵۶
#
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱
babrqom گفت:
درود .
از بخش فهرست ها ، میتوانید پیوندهای دل خواه به فهرست خود اضافه کنید .
به تصویر زیر دقت کنید :
http://s9.picofile.com/file/8325547450/f.jpg
موفق باشید .