انجمن


مشکل پلاگین ها در سایت و لود نشدن سایت  (۷ نوشته)

  • froshandeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۶ ماه پیش
    ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۸

    سلام
    من سایتمو پلاگین هاشو بروز کردم و یهو سایت به مشکل خورد و نوشت بعدا مراجعه کنید
    از 2 روز قبل لود نمیشه و هیچی نمیاد!
    فولدر پلاگین هارو رینیم کردم و سایت لود شد
    بعد یکی یکی افزونه هارو حذف کردم و تست کردم ولی بازم سایت لود نشد!
    linux2linux.webpi.ir
    خداوکیلی کمک کنید پروژه دانشگاهمه

  • kamalireal

    آفلاین
    استاد
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۰
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۶ ماه پیش
    ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۷

    froshandeh گفت:
    سلام
    من سایتمو پلاگین هاشو بروز کردم و یهو سایت به مشکل خورد و نوشت بعدا مراجعه کنید
    از 2 روز قبل لود نمیشه و هیچی نمیاد!
    فولدر پلاگین هارو رینیم کردم و سایت لود شد
    بعد یکی یکی افزونه هارو حذف کردم و تست کردم ولی بازم سایت لود نشد!
    خداوکیلی کمک کنید پروژه دانشگاهمه

    درود .
    اگر پس از آپدیت ، با پیغام maintenance یا تعمیر وردپرس مواجه می شوید ، وارد هاست شوید و سپس به بخش File Manager مراجعه کنید ،
    به مسیر نصبی وردپرس بروید (پیشفرض public_html) و فایل .maintenance ساخته شده را حذف کنید .

    و اگر با سفید شدن صفحه وردپرس مواجه می شوید ، میتوانید دیباگ وردپرس را فعال و مشکلات را شناسایی و حل کنید .
    برای فعال کردن دیباگ وردپرس :
    فایل wp-config.php را باز کنید ، سپس به دنبال کد زیر بگردید :
    define('WP_DEBUG', false);

    سپس false را به true تبدیل کنید ، به این صورت :
    define('WP_DEBUG', true);
    و پس از اینکه فهمدید مشکل از چه فایل هایی هست ، true را به false تبدیل کنید .

    موفق باشید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    froshandeh
  • froshandeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۶ ماه پیش
    ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۸

    kamalireal گفت:

    درود .
    اگر پس از آپدیت ، با پیغام maintenance یا تعمیر وردپرس مواجه می شوید ، وارد هاست شوید و سپس به بخش File M

    خیلی مچکرم تست میکنم
    خدا خیرت بده داداش

  • froshandeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۶ ماه پیش
    ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۳

    داداش ادرس سایتمو گذاشم ببینید مشکلشو
    یکیش مربوط به فانکشن هست بقیشم ووکامرس
    چیکارش کنم به نظرتون؟

    Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7.0 with no alternative available. in /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-includes/functions.php on line 4035

    Notice: Constant RAYCHAT_URL already defined in /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-content/plugins/raychat/raychat.php on line 27

    Fatal error: Uncaught Error: Class 'Persian_Woocommerce_Gateways' not found in /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-content/plugins/persian-woocommerce/include/gateways/class-payir.php:8 Stack trace: #0 /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-content/plugins/persian-woocommerce/include/class-gateways.php(680): include() #1 /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-content/plugins/persian-woocommerce/include/class-core.php(47): require_once('/home/vol7_1/we...') #2 /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(286): Persian_Woocommerce_Core->plugins_loaded('') #3 /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-settings.php(327): do_action('plugins_loaded') #6 /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-config.php(89): require_once('/home/vol7_1/we...') #7 in /home/vol7_1/webpi.ir/webp3_21356368/htdocs/wp-content/plugins/persian-woocommerce/include/gateways/class-payir.php on line 8

  • froshandeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۶ ماه پیش
    ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۵

    اقا حل شد دمت گرم

  • arshia001

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۲ ماه پیش
    ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۶

    سلام خدمت دوستان عزیز منم هر افزونه ای رو نصب میکنم این مشکل میده
    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\anonymous\wp-admin\includes\class-wp-filesystem-direct.php on line 76

  • hesam.dsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۲ ماه پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۵

    سلام, وققتون بخیر دوستان, سایت مشتریم رو طراحی کردم, بعد از طراحی درخواست دو زبانه کرد, پلاگین wpml رو نصب کردم,تا چند دقیقه کار کرد بعد ارور فانکشن داد, ارور رو زیر همین پست میفرستم, اگر کمکی از دستتون برمیاد انجام بدید, ممنونم,
    Warning: session_start() [function.session-start]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 2233 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/asprofi1/domains/asprofile.ir/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries.php on line 33

    Fatal error: session_start() [function.session-start]: Failed to initialize storage module: files (path: ) in /home/asprofi1/domains/asprofile.ir/public_html/wp-content/themes/enfold/config-
    templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries.php on line 33
    شدیدا زمانم کمه, مسیری که ارور داده رفتم, مقایسه کردم با کد پیشفرض, هر دو یکی هستن, اما سایت لود نمیشه, ممنونم

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها