با سلام
من افزونه All in One SEO Pack را نصب کردم اما سایت منتشر نشد باید چکار کنم که سایتم با استفاده از کلمات کلیدی منتشر شود؟
باتشکر از همکاری شما
با سلام
من افزونه All in One SEO Pack را نصب کردم اما سایت منتشر نشد باید چکار کنم که سایتم با استفاده از کلمات کلیدی منتشر شود؟
باتشکر از همکاری شما
behsazan گفت:
با سلام
باتشکر از همکاری شما
درود .
لطفا مشکلتان را دقیق تر / واضح تر بیان کنید ؛
behsazan گفت:
افزونه نصب کردم اما سایت منتشر نشد !؟
موفق باشید .
سلام. سئو تنها به استفاده از این افزونه خلاصه نمیشود. پیشنهاد میکنم بیشتر در مورد سئو در گوگل سرچ کنید
behsazan گفت:
با سلام
باتشکر از همکاری شما
سلام
زمانی که یک پست رو ارسال میکنید از قسمت انتهایی پست و یا در سایدبار سمت چپ میتونید کلمات کلیدی مورد نظرتون رو وارد کنید
منظورت کمی نامفهوم بیان شده
این افزونه بطور پیشفرض تنظیماتی داره که بعد از فعالسازی بطور خودکار برای موتور های جستجو نمایان میشه و شما در سایت با کلیک راست و view page info در فایرفاکس میتونید تغییراتو مشاهده کنید
بازی اندروید
افزونه های سئو رو کناربزار خودت با دانش انجام بده
سندبلاست خشک
وت بلاست
نماشویی
https://ustayab.com/%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86/
دقیقا متوجه نشدم ولی بهتون پیشنهاد میکنم از افزونه yoast استفاده کنید برای سئو بهترینه.