انجمن


مشکل در نمایش پیوند یکتا پس از نوشتن عنوان فارسی  (۲ نوشته)

  • Saadi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۴ ماه پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۲

    سلام دوستان.

    من تازه سرویس وبلاگم رو از BlogEngine.NET به وردپرس تغییر دادم. تحت ویندوز است و چون هاست وبسایتم mysql پشتیبانی نمیکنه از نسخه Nami وردپرس استفاده کردم. مشکل نمایش تمام مطالب در صفحه مخصوص هر پست رو داشتم که راه حلشو تو اینترنت پیدا کردم. اما الان مشکلات باقی مانده اینا هستن:
    1. وقتی میخوام پستی ارسال کنم و عنوان پست فارسی باشه، اونوقت در آدرس پست به جای واژه های فارسی علامت ؟؟؟ نشون میده.
    2. افزونه فارسی سازی نصب شده و ابزارک بایگانی تقویم خورشیدی رو اضافه کردم اما در نمایش زیرش پوچه. باید چیکار کنم؟

    این وبلاگمه:
    http://dotnetboy.ir/

    افزونه سئو هم نصب شده.

    با تشکر

  • kamalireal

    آفلاین
    استاد
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۰
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۴ ماه پیش
    ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۵

    Saadi گفت:
    سلام دوستان.

    من تازه سرویس وبلاگم رو از BlogEngine.NET به وردپرس تغییر دادم. تحت ویندوز است و چون هاست وبسایتم mysql پشتیبانی نمیکنه از نسخه Nami وردپرس استفاده کردم. مشکل نمایش تمام مطالب در صفحه مخصوص هر پست رو داشتم که راه حلشو تو اینترنت پیدا کردم. اما الان مشکلات باقی مانده اینا هستن:
    1. وقتی میخوام پستی ارسال کنم و عنوان پست فارسی باشه، اونوقت در آدرس پست به جای واژه های فارسی علامت ؟؟؟ نشون میده.
    2. افزونه فارسی سازی نصب شده و ابزارک بایگانی تقویم خورشیدی رو اضافه کردم اما در نمایش زیرش پوچه. باید چیکار کنم؟

    این وبلاگمه:
    http://dotnetboy.ir/

    افزونه سئو هم نصب شده.

    با تشکر

    درود .
    اینکدینگ / Encoding دیتابیس و فایل wp-config.php را بررسی کنید .
    روی utf8 قرار دهید .

    موفق باشید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saadi

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها