haaami
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۵ سال پیش
۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱
با سلام
من بعد از ریختن وردپرس روی هاست با این مشکل مواجه میشم
Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0
Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0
Fatal error: Unknown: Failed opening required 'C:\wamp64\www\Behvila/wordfence-waf.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0
چند بار پاک کردم و مجددا نصب کردم باز همینجور میشه هیچ چیز اضافی روی هاست نیست فقط وردپرس
چکار باید بکنم و علت چیه ؟
kamalireal
آفلاین
استاد
تعداد نوشتهها: ۲۵۶
#
نوشته شده: ۵ سال پیش
۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۴
haaami گفت:
با سلام
من بعد از ریختن وردپرس روی هاست با این مشکل مواجه میشم
Fatal error: Unknown: Failed opening required 'C:\wamp64\www\Behvila/wordfence-waf.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0
چند بار پاک کردم و مجددا نصب کردم باز همینجور میشه هیچ چیز اضافی روی هاست نیست فقط وردپرس
چکار باید بکنم و علت چیه ؟
درود .
وردپرس خام که نصب نمی کنید ؟
فایلی با نام wordfence-waf.php فراخوانی می شود که بطور کلی این فایل روی سیستمتان (در مسیر) وجود ندارد .
احتمالا خط فراخوانی درون فایل هایی مثل wp-config ، فانکشن یا ... قرار گرفته که آن را باز کنید و (خط فراخوانی فایل) wordfence-waf.php رو حذف کنید .
موفق باشید .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
haaami