turbo
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
نوشته شده: ۵ سال پیش
۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۹
سلام خدمت دوستان
من یک سایت شرکتی رو از هاستی به هاست دیگری بصورت فول بکاپ انتقال دادم ولی سایت بالا نیومد تا اینکه افزونه رولوشن اسلایدر رو غیرفعال کردم و دیدم سایت در دسترس قرار گرفت ولی محتویات برگه های صفحه اصلی و تماس با ما و درباره ما نمایش داده نمیشن. خواهشا سریعتر راهنمایی کنید
با تشکر
kamalireal
آفلاین
استاد
تعداد نوشتهها: ۲۵۶
#
۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۴
turbo گفت:
سلام خدمت دوستان
من یک سایت شرکتی رو از هاستی به هاست دیگری بصورت فول بکاپ انتقال دادم ولی سایت بالا نیومد تا اینکه افزونه رولوشن اسلایدر رو غیرفعال کردم و دیدم سایت در دسترس قرار گرفت ولی محتویات برگه های صفحه اصلی و تماس با ما و درباره ما نمایش داده نمیشن. خواهشا سریعتر راهنمایی کنید
با تشکر
درود .
محتویات برگه ، نوشته ها و ... در دیتابیس ذخیره می شود ،
اگر منظورتان از بالا نیامدن ، خطای 404 لینک ها می باشد ، به بخش پنل مدیریت » تنظیمات » پیوندهای یکتا بروید و سپس یکبار آن را بروزرسانی کنید .
و یا فایل .htaccess در مسیر public_html را ویرایش یا اگر وجود نداشت ایجاد کنید و محتویات زیر را درون آن قرار دهید :
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
موفق باشید .
turbo
آفلاین
عضو
#
۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸
فایل .htacces رو محتویاتش رو همون کدی که شما دادید قرار دادم ولی تغییری نکرد.
صفحه اول محتویاتش بجز منوها سفید میاد و همچنین برگه تماس با ما و درباره ما هم نشون نمیده. خواهش میکنم سریعتر راهنماییم کنید.ممنون
آدرس سایت:www.imanaghshineh.net
دیجی پدیا
آفلاین
عضو
#
۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۲
باسلام ، فایل .htaccess
در مسیر public_html
یک بار حذف کنید و با مراجعه به پنل وردپرس تان مجدداَ به بخش پنل مدیریت » تنظیمات » پیوندهای یکتا بروید و سپس یکبار آن را بروزرسانی کنید .
turbo
آفلاین
عضو
#
۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۸
digipedia گفت:
باسلام ، فایل .htaccess
در مسیر public_html
یک بار حذف کنید و با مراجعه به پنل وردپرس تان مجدداَ به بخش پنل مدیریت » تنظیمات » پیوندهای یکتا بروید و سپس یکبار آن را بروزرسانی کنید .
سلام جناب
ممنون از شما ولی بازم درست نشد
turbo
آفلاین
عضو
#
۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۷
kamalireal گفت:
درود .
محتویات برگه ، نوشته ها و ... در دیتابیس ذخیره می شود ،
اگر منظورتان از بالا نیامدن ، خطای 404 لینک ها می باشد ، به بخش پنل مدیریت » تنظیمات » پیوندهای یکتا بروید و سپس یکبار آن را بروزرسانی کنید .
و یا فایل .htaccess در مسیر public_html را ویرایش یا اگر وجود نداشت ایجاد کنید و محتویات زیر را درون آن قرار دهید :
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
موفق باشید .
سلام
فایل .htacces رو محتویاتش رو همون کدی که شما دادید قرار دادم ولی تغییری نکرد.
صفحه اول محتویاتش بجز منوها سفید میاد و همچنین برگه تماس با ما و درباره ما هم نشون نمیده. خواهش میکنم سریعتر راهنماییم کنید.ممنون
آدرس سایت:www.imanaghshineh.net
turbo
آفلاین
عضو
#
۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۰
حالت debug رو فعال کردم ، این خطاها رو نمایش میده میتونید راهنمایی کنید؟
Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home3/imanaghshineh/public_html/wp-content/themes/falco/functions/meta-functions.php:1611
Stack trace: #0 /home3/imanaghshineh/public_html/wp-content/themes/falco/page.php(22): mfn_builder_print(9443) #1
/home3/imanaghshineh/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home3/imanaghs...') #2
/home3/imanaghshineh/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/imanaghs...') #3
/home3/imanaghshineh/public_html/index.php(17): require('/home3/imanaghs...') #4 {main} thrown in
/home3/imanaghshineh/public_html/wp-content/themes/falco/functions/meta-functions.php on line 1611
kamalireal
آفلاین
استاد
تعداد نوشتهها: ۲۵۶
#
۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۱
turbo گفت:
حالت debug رو فعال کردم ، این خطاها رو نمایش میده میتونید راهنمایی کنید؟
Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home3/imanaghshineh/public_html/wp-content/themes/falco/functions/meta-functions.php:1611
Stack trace: #0 /home3/imanaghshineh/public_html/wp-content/themes/falco/page.php(22): mfn_builder_print(9443) #1
/home3/imanaghshineh/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home3/imanaghs...') #2
/home3/imanaghshineh/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/imanaghs...') #3
/home3/imanaghshineh/public_html/index.php(17): require('/home3/imanaghs...') #4 {main} thrown in
/home3/imanaghshineh/public_html/wp-content/themes/falco/functions/meta-functions.php on line 1611
درود .
خطاها مربوط به فانکشن قالب شما می باشد .
اگر دسترسی به Select PHP Version دارید ، PHP را به آخرین نسخه تنظیم کنید شاید مشکلتان حل شود و اگر خطاها همچنان پابرجا بود ، باید تسلط داشته باشید آن ها را برطرف کنید .
موفق باشید .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
Araz
Araz
آفلاین
کاربر فعال
تعداد نوشتهها: ۱۵۰۴
#
۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۵
آنگونه که دوست عزیزمان نیز اشاره کردند، به احتمال زیاد مشکل از ورژن PHP می باشد